Baudet-stemmer zet Klaver-stemster droog

Op het Viva forum vraagt een GroenLinks-meisje om hulp wat zij met haar Forum voor Democratie-vriendje aan moet vangen.

Het drama voor het prinsesje begon door een programma op de tv waar over Baudet werd gesproken.

"Twee weken geleden was er ergens in een programma op tv iets over die baudet. Ik zei dat ik het een racistische griezel vond en mijn vriend vroeg waarom dan want hij had wel op hem gestemd.
Ik noemde wat dingen op die hij over vrouwen had gezegd en toen vroeg hij mij om dat te laten zien."

Dat ging dus niet lukken, want die uitspraken kwamen uit een stuiverroman. Het FvD-vriendje betichte haar er ook nog eens van dat ze alleen GroenLinks was omdat Jesse er zo knap uitzag.

"Nou bleek dus dat een ding in een of ander boek van hem had gestaan maar had geen zin om verder te zoeken.
Hij verweet mij ook nog dat ik alleen stemde op groen links vanwege jesse klaver. Wat begon met iets kleins escaleerde volledig."

Maar de bom onder de relatie was een feit en de lont aangestoken. De amateur-feministe besloot om voor straf de benen bij elkaar te houden. Het vriendje gaf echter geen krimp. Dus moest er een hardere sanctie ingezet worden. Ze besloot om het via de maag te spelen. Ze stopte met voederen en stelde dat mannen ook zelf kunnen koken. Maar ook deze sneer en sanctie had niet het gewenste effect op de FvD'er.

"Die avond geen sex vond die niet erg. Alleen de volgende dag toen hij thuis kwam van het werk had ik ook geen eten gemaakt. Dus hij vroeg waar is het eten dan? Mijn antwoord was dat mannen ook zelf kunnen koken. Vervolgens reed hij zonder wat te zeggen weg en is met een vriend wat gaan eten in de stad. Sindsdien gaat hij dus altijd na het werk ergens daghappen of bij vrienden eten."

Hij besloot wel dat het tijd was voor tegensancties. En zo geschiede.

"Vorig weekend was ik weg met een vriendin shoppen. Ik wil pinnen en automaat zegt "onvoldoende saldo". Ik schaamde mij kapot. Kijk ik op de app zie ik saldo 0 staan. Bel bank en wil de pas laten blokkeren. Maar de medewerker zegt dat saldo naar de hoofdrekening is geboekt en dus niks raars is. Vriend neemt niet op. Woedend kom ik thuis en wat mij opvalt is dat mijn auto weg is."

Ondertussen had haar vriendje wel haar feministische advies om dan zelf maar voedsel te bereiden terharte genomen.

"Zit meneer met vriendin onder afdak bier te drinken en te BBQ-en en ook nog extreem duur vlees hadden ze gehaald. Meneer bleek mijn auto te hebben verkocht en daarvan japanse biefstuk of zo te hebben gekocht. Ik ging helemaal door het lint en vroeg waar dat op sloeg allemaal."

Ook hier had de feminismebestendige FvD'er een antwoord op.

"Meneer antwoorde dat een groenlinks stemmer zonder baan geen recht heeft op een auto, geld om te shoppen. Dat als ik wat wil dat ik zelf maar moet gaan werken ipv te parasiteren van een "man".

En dat was het einde van de feministische strijd.

"Ik kon geen woord uitbrengen en toen begonnen zijn vrienden ook nog eens te lachen. Ben in huilen uitgebarsten en met vriendin mee gegaan. Ik zit nu een week hier mij zij hebben een klein appartementje en het word te druk hier. Eigenlijk wil ik terug naar huis maar dan geef ik hem zijn gelijk.

help wat moet ik doen?"

Op het Viva forum zijn de adviezen wisselend.

"Jullie zijn allebei kinderachtig bezig geweest."

"Smeken, smeken, pijpen, maakt niet uit, alles doen om terug te kunnen komen."

"Leuk bedacht."