School laat meisjes in doorschijnende shirtjes gymmen

Het is weer donderdag en dat betekent weer een nieuwe aflevering van #BOOS, een internetprogramma waarin Tim Hofman mensen helpt die boos zijn. Deze keer weer iets waar je wenkbrauwen van zullen fronsen. Op het Sint-Janslyceum in Den Bosch moet iedereen hetzelfde shirtje dragen tijdens gym. Daar is eigenlijk niets mis mee, maar wel in dit geval, want die shirtjes schijnen hartstikke door. Je kunt dus gewoon de BH van een meisje zien als ze zo'n shirtje aanheeft.

En dat is natuurlijk niet normaal, zeker niet als je een meisje van 14 bent. Dus komt Tim in actie en spreekt de school hierop aan. De conrector zegt tegen Tim er iets aan te gaan doen, maar zodra Tim en de camera weg zijn, worden de meisjes op hun vingers getikt door de conrector en verandert er helemaal niets. Dus gaat Tim terug, maar daar is de school niet zo blij mee.

Op dit moment is het shirtjesprobleem nog steeds niet opgelost. FOK! vroeg aan Tim Hofman of ze er nog een keer achteraan gaan, waarop hij aan ons laat weten: ''We gaan na de zomer checken hoe het er voor staat, dan zien we verder''.