review
Far Cry: New Dawn
review
The Lego Movie 2
review
Metro Exodus
review
Kingdom Hearts III
review
Etrian Odyssey Nexus
preview
Anno 1800
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Hartelijke Doe vriendelijk dag

Goedemiddag lieve lezers, allereerst wens ik jullie een prachtige dag toe. En dat is niet zomaar, nee, het is 'doe vriendelijk dag'!!

De dag vindt zijn oorsprong aan de andere kant van de oceaan zo lezen we op Beleven.org. "Deze dag is over komen waaien uit Amerika, maar is oorspronkelijk bedacht door een Nieuw-Zeelander. Daar wordt de Nationale Doe Vriendelijk Dag op 1 september gevierd. In de rest van de wereld wordt de Internationale Doe Vriendelijk Dag gevierd op 17 februari. 'The Random Acts of Kindness Day' wordt gevierd om eens extra vriendelijk te zijn tegen willekeurig wie dan ook."

Om alvast een beetje in de stemming te komen alvast wat vriendelijkheid:

Een fijn stukje vriendelijkheid (Bron: YouTube/Wat als)

En waar komt dat woord vriendelijk eigenlijk vandaan?:

Een stukje uitleg (Bron: YouTube/Wim Daniëls)

Geert sneert naar GroenLinks

Minister De Jonge maakt zich zorgen om collega Stef Blok

Minister Hugo de Jonge maakt zich grote zorgen over zijn collega Stef Blok. Vanochtend werd Blok aangetroffen toen hij in gevecht was met een groot blauw monster, Brexit genaamd.

Het laatste levensteken dat van Blok werd ontvangen, is van twee uur geleden toen hij zelf de strijd met het blauwe monster wereldkundig maakte:

Hartelijke Darwin Dag

Vandaag zou de bedenker van de evolutieleer, Charles Darwin, 210 jaar oud zijn geworden. Dat mag natuurlijk niet onbesproken blijven, daarom is het tijd om wat Darwin Award-juweeltjes te laten zien.

Voor diegene die niet weten wat de Darwin Award is, citeren we Wikipedia: "De Darwin Award (vertaald: de "Darwinonderscheiding") is een cynische "eer" die wordt gegeven aan mensen die "bijdragen" aan de menselijke evolutie door zichzelf op een spectaculair domme manier te laten verongelukken en dus de mogelijkheid om zichzelf voort te planten verliezen. De prijs is genoemd naar Charles Darwin, de bedenker van de evolutietheorie. Er is geen geldprijs aan verbonden, alleen postume erkenning of eervolle vermelding. De gedachte erachter is dat de persoon zo dom is dat hij een levend bewijs is van evolutie in uitvoering. Zijn of haar (ondermaatse) genen worden door de persoon zelf dus uit de genenpoel verwijderd."

Omdat we het wel een beetje gezellig willen houden volgen hieronder een paar filmpjes van mensen die wel hun best deden, maar het gelukkig overleefden:

Efteling-personage O.J. Punctuel komt met carnavalshit

Het Efteling-personage O.J. Punctuel, bekend als de ordentelijke lakei uit de Efteling-attractie Symbolica, heeft een carnavalshit opgenomen. Uiteraard is Punctuel in de clip geheel zichzelf, hij probeert op zijn geheel eigen wijze orde te creëren in het feestgedruis.

En aangezien carnaval niet ver meer is, is het tijd voor een klein feestje:

A vision of the future.

Nu we een toekomstbeeld hebben gekregen van het openbaar vervoer van de toekomst, zoals onze overheid en de NS in gedachte voorgeschoteld hebben gekregen.

Moeten we misschien eens luisteren naar iemand die de toekomst echt kon voorspellen.

"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."

Arthur C, Clarke

Willen we een realistisch toekomstbeeld van het OV.

Kijk naar een Sci-Fi film.......

Misschien ook interessant?
review
Asus ROG Phone
special
Fun met Funda #138 - Fraaie villa in Midwolda
review
CD: The Twilight Sad - It Won't Be Like This All The Time
review
A Fisherman's Tale
preview
Final Fantasy XIV: Shadowbringers
special
Vijf gametips voor de maand februari
©FOK.nl e.a.