review
Blu-ray: A Quiet Place
review
Strange Brigade
review
WWE 2K19
review
Dark Souls Remastered (Nintendo Switch)
special
Cosplay op GameForce
special
GameForce 2018 [Fotoverslag]
FOK!
FOK!


Laatste items
Laatste items
Toon berichten uit deze thema's

Toon berichten van deze typesActieve items
Actieve items


Forum
Forum


Politie vindt hennepkwekerij onder wc-pot

Drugscriminelen zijn soms best inventief. Zo vond de politie al eens een kwekerij verstopt in een ruimte achter een schilderij, en ook troffen ze al eens een kwekerij aan in een mestbunker. Ook werd er een kwekerij aangetroffen in een watersilo en diende een kapperszaak als camouflage voor een plantage. 

Vorig jaar trof de politie in Rotterdam ook een kwekerij aan waarvan de ingang wel zeer goed verstopt was. Het doet mij een beetje denken aan Harry Potter and the Deathly Hallows, waar Harry, Hermelien en Ron zichzelf door de plee moeten spoelen om in te kunnen breken in het Ministry of Magic. 

Bibi is een vuile aandachtshoer

Haha haters heb ik jullie even tuk. Ik ben gewoon een vuile aandachtshoer, stelletje kuthaters. Ok, ok sorry, ik bedoelde niet dat je stinkt ofzo.... Maar bibi, hoe lang kom je eigenlijk al op internet?

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Hoi haters van vandaag, wat een talent hebben jullie toch. Daar zouden jullie eigenlijk iets mee moeten doen. De hele dag berichten schrijven naar mensen die jullie niet kennen bijvoorbeeld! Ik hoop dan ook dat jullie voldoening hebben kunnen halen uit het plaatsen van deze comments. Neem nou de reactie: “vuile aandachtshoer”, zo inspirerend! Ik dacht; die laat ik afdrukken op mijn shirt! Zodat ik elke keer wanneer ik dit shirt draag, ik weer even herinnerd word aan wie ik werkelijk ben. Geschreven door iemand die mij vast beter kent dan wie dan ook? Met zoveel klasse en intelligentie én, als klap op de vuurpijl, geïllustreerd met een profielfoto van een anonieme kat of een plaatje van Transformers, want die zijn zo cool. He-le-maal te gek! Ga zo door, zo heerlijk veilig vanachter je scherm mensen haten op internet. Dat is pas echt iets om trots op te zijn.. Want een dag niet gehaat is een dag niet geleefd natuurlijk! ❤️ #levensmottogoals #grootdenkers #ikvindhelemaalmooi #dieselhatecouture @diesel

Een bericht gedeeld door Bibi Breijman (@bibibreijman) op14 Okt 2018 om 3:08 (PDT)

Snelle kip achtervolgt man

In de Amerikaanse staat Indiana, in Fort Wayne om precies te zijn, woont een razendsnelle kip. Ene Boaz Marbach zette onlangs een filmpje online van een beveiligingscamera op zijn werk: "We hebben een kip op het werk en die houdt ervan om mij aan te vallen als ik hem naar buiten laat. Ik zweer je, ze is sneller dan het lijkt!", schreef hij erbij. Hieronder de video, de zes seconden van je leven krijg je niet meer terug.

Moeder heeft schijt aan medepassagiers

'I don't give a shit' aldus deze moeder. Volgens degene die de bewuste foto nam was het personeel aan boord van het betreffende vliegtuig niet gecharmeerd van deze actie. Of het kind zat te schijten of te pissen vermeldt de historie niet.

Busje ramt spoortunnel, paste toch net niet

De bestuurder van een busje in Arnhem dacht wel even snel de route via de spoortunnel op de Vosdijk te kunnen nemen, maar hij kwam al snel van een koude kermis thuis. Een tegemoetkomende auto filmde hoe de bak van het busje precies de rand van de spoortunnel ramde en loskwam van de wagen.

Niet alleen het busje liep veel schade op, ook het spoorverkeer werd uit voorzorg stilgelegd zo lazen we bij Omroep Gelderland.

Het paste dus toch net niet (Bron: YouTube/Omroep Gelderland)

Bakircioglu vier doelpunt met biertje uit het publiek

Oud-Ajacied Kennedy Bakricioglu beleefde een bijzonder moment gisteren. In de wedstrijd van zijn club Hammerby tegen IFK Götenburg schoot hij er een prachtige vrij trap in. Dat moest gevierd worden dacht één van de supporters en hij wierp de nummer 10 een glas bier toe. Bakricioglu ving de beker, dronk hem leeg en vierde daarna zijn feestje verder.

Tape op je tieten

Nieuwe rage?  Geen bikini, maar gewoon een rol duct tape. Je hoeft in ieder geval nooit meer je poes te onharen. Meer voorbeelden op #blacktape.

Zie je de onderstaande foto niet? Klik dan hier.

Monique Hazes jr: OPZOUTEN MET JE GEZEIK

Mevrouwtje Hazes jr (die eigenlijk Westenberg heet) flikkert alles ongegeneerd op Instagram. Maar ze is het zat dat volgers ongezouten kritiek geven, opzouten..... Al voordat users kunnen reageren snoert mevrouw ze de mond.....OPZOUTEN MET JE GEZEIK. BEGREPEN?!!!!!EINZ

Nou, nou rustig aan mevrouw opgewonden standje, ik wist niet dat je boos werd.

 

Zie hier onze heerlijke zoon samen met zijn vriendje, beide nog géén 2 jaar, MET speen! Ik ben het “ongevraagde advies” en de negatieve opmerkingen over onze zoon en zijn speen echt helemaal zat! Het is ONS kind, WIJ bepalen wat wij wel en niet toelaten, want WIJ zijn zijn ouders! Al heeft hij op zijn 4e nog een speen dan bepalen WIJ dat! Wie er vanaf nu nog 1x over begint blokkeer ik van mijn instagram, want ik wil graag gewoon foto’s van ons kind kunnen posten zonder dat daar hele discussies onder ontstaan! Ik zou het jammer vinden wanneer ik mijn reacties ook uit zou moeten zetten, want alle gezellige lieve volgers zijn daar dan ook de dupe van! Dus voor eens en voor altijd: OPZOUTEN MET JE GEZEIK EN RICHT JE OP JE EIGEN “PERFECTE” LEVENTJE! ✌🏼

Een bericht gedeeld door MoniQue Noël (@moniquenoell) op3 Sep 2018 om 4:34 (PDT)

Weekend!!! Lekker dansen met Theresa May

Het is bijna weekend, dus tijd voor een dansje. Vandaag dansen we gezellig samen met de Britse premier Theresa May. Ze is op staatsbezoek in Kenia en daar laat ze even zien dat ze beschikt over uitstekende dance moves.

Diss track Famke Louise gelekt

Er is wat gelekt van Famke Louise .... een heuse diss track... een haatplaat...... Waar gaat het over? Geen idee. Ze heeft wel vet veel spijt, ze is namelijk helemaal niet op beef. Aha, vandaar. Volgens mij is het gewoon een kutnummer, zoals alle andere tracks van Famke, maar zeker weten doe ik het niet. 

 

Hey allemaal, er is een tune van mij gelekt wat nooit de studio had mogen verlaten. Ik ben deze dagen helemaal niet op beef of haatdragend what so ever. Iedereen bedenkt zich soms, en zo ook ik. De tune die nu als “diss track” de wereld in is geholpen sta ik totaal niet achter. Het is toen de tijd ook bewust niet uitgebracht omdat ik er niet achter stond en het niet goed voelde. Het is ook geen actuele tune, lag al op de plank en dat het dan nu toch is gelekt is mij ook niet duidelijk waarom en door wie. Enige wat ik kan zeggen is dat ik op mijn eigen ding ben en iedereen respecteer en het beste gun! Deze dagen zijn er al genoeg dingen in de wereld om je druk om te maken dus laten we prioriteiten stellen en zeker niet uren blijven hangen op iets wat niet online had moeten staan. Eigenlijk wilde ik dit hele ding negeren maar tegenwoordig zien mensen internet als een bron wat feiten brengt en dat is nu dus duidelijk niet het geval. Alleen maar liefde en geluk gewenst naar iedereen! En nog een fijne dag! ❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_) op22 Aug 2018 om 11:33 (PDT)

Rutte: 'Tweet Rihanna hoogtepunt uit mijn politieke carriŤre'

Rihanna heeft centen nodig. Niet voor zichzelf...... nee, voor arme kindertjes die amper onderwijs genieten. Dat vraagt ze dan gewoon even aan onze minister-president. Mark, mag ik even honderd miljoen? Nee, zeggen verbolgen Twitteraars, we hebben zelf amper geld. Betaal zelf even lekker joh he. Dank je.

Minister Sigrid Kaag heeft inmiddels laten weten het een prima plan te vinden.

 

Ondertussen heeft de MinPres ook gereageerd.

[LIVE] 200 km zwemmen voor het goede doel

Maarten van der Weijden is bezig met het zwemmen van de elfstedentocht. 200 km zwemmen om geld in te zamelen voor het goede doel: onderzoek naar kanker. In Workum stond de tussenstand op 44.395,57 euro. 

Update 20-08 08:43 uur
Hij zwemt nog steeds! 

Let op: het is een 360-graden live video, je kunt met je muis het beeld verslepen. 

Misschien ook interessant?
special
Fun met Funda #119 Genoeg ruimte in Egmond a/d Hoef
review
Blu-ray: The Gringo
review
The World Ends With You: Final Remix
review
CD: Deicide - Overtures Of Blasphemy
special
Sam J'taime: 'Ik ben als een universele afstandsbediening'
review
FIFA 19
©FOK.nl e.a.