Win premiumkaartjes voor Asus ROG Event

Vorig jaar was het Asus Republic Of Gamers OutshineTheCompetition Event in het Theater Gooiland (Hilversum) een bijzondere en luxe aangelegenheid. Dit jaar kiest Asus ROG voor een bijna identieke opzet op dezelfde chique plek. Heel slim, want waarom zou je sleutelen aan een succesformule?

Asus ROG Event

Update:
De premium-kaartjes zijn reeds uitverkocht! De enige mogelijkheid die je nog hebt om letterlijk op de eerste rijen te kunnen zitten, is kaartjes winnen via Fok! Je hebt nog tot morgenavond om kans te maken op de premium-kaartjes. Onderaan dit artikel staan de details van deze actie. Er zijn nog wel gewone kaartjes te koop, voor degenen die niet verwend hoeven te worden.

Asus ROG Event

Premium
Het Asus ROG Event is op zaterdag 30 juni 2018 in Theater Gooiland te Hilversum. Net als vorig jaar zijn er gewone kaartjes en ‘premium’ kaartjes. De gewone kaartjes kosten nu wel geld, namelijk €5,-. Je mag het theater binnen vanaf 12 uur en je krijgt na afloop een goodiebag mee. De prijs voor de premium kaartjes is met €25,- gelijk gebleven. De vorige keer kreeg je behoorlijk waar voor je geld en ik verwacht dat dit weer zo is. Premium gasten mogen al om 10 uur naar binnen, krijgen een lunchpakket en twee consumptiemunten, mogen vooraan zitten in de theaterzaal (waar de goodiehunt wordt gehouden) en nemen een luxe goodiebag mee naar huis. Via Fok! kun je twee premium-kaartjes voor het ROG Event. Kijk verderop voor de actie.

Asus ROG Event
InWin WinBOT 

Esport
In plaats van virtual reality is er nu meer aandacht voor esport. Asus ROG sponsort een aantal topteams en wil het publiek de kans geven hen te ontmoeten. Het beroemde NiP (Ninjas in Pyjamas) heeft ook een PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG)-team. De spelers Stian “Borg” Stakse en Oliver “Ollywood” Tell geven ter plekke demonstraties, tips en delen handtekeningen uit. Uit Nederland is er het Rocket League-team van Brash eSports. De spelers hiervan komen de fans zeer zeker bekend voor, want zij zijn het succesteam dat jarenlang voor mCon Esports speelde. De sterren Timo “Terra” Coolen, Youri “Xkoeckiiej’ Sanders en Koen “Koenz” Schobbers (jawel, hij is ook presentator) tonen hun vaardigheden met een auto en een bal.

Asus ROG Event
Overklokkers leeghoofd en Oldscarface

Overklokkers
Als je denkt aan overklokkers, dan schieten bij velen de namen van routiniers Roger “Oldscarface” Kortenhoeve en Albrecht “leeghoofd” Mesotten te binnen. Zij hebben meerdere records verbroken en gaan weer eens laten zien hoe je dat het beste (veilig) kunt doen. Bereid je voor op liters vloeibare stikstof, veel damp, en aangescherpte benchmarks in de koudste ruimte van het pand.

Asus ROG Event
Casemod Mike Petereyns: ROG Battle Station

Bijzondere pc’s
Bekende casemodders als Peter ‘L3p’ Brands en Mike Petereyns zijn gevraagd om hun creaties te tonen. In het filmpje van vorig jaar zie je een aantal van hun meesterwerkjes voorbijkomen. Het bedrijf InWin toont de WinBot: een ronde pc die kan regeren op gezichtsuitdrukkingen en handgebaren. Er is ook gelegenheid om te gamen op vette hardware, zoals de ROG Swift PG27UQ: een monitor met 4K-resolutie, HDR en dat op 144 hz!

Asus ROG Event
Asus ROG PG27UQ gaming monitor 

Winkel
Voor koopjesjagers en degenen die het liefst met mooie dingetjes naar huis gaan, is er dit jaar een winkel, de ROG Shop, met speciale aanbiedingen. Ook is computerzaak Alternate aanwezig met een stand waar je je vakantiegeld kunt besteden. Hieronder een sfeerimpressie van vorig jaar.

 

Win Premiumkaartjes!
Fok! mag twee premiumkaartjes weggeven à €25,-, maar daar moet je wel iets voor doen. Verzin een slogan voor deze dag voor de aanwezige Fok!kers. Het kan ook een yell zijn, zoals “Fok!kers fok ‘m” of een motto als “Asus doet het”; verzin iets, als het maar leuk is.

Schrijf je creatieve uitspatting voor 23:59 op donderdag 21 juni in een reactie hieronder om kans te maken. Wil je gewoon een kaartje kopen, dan kan dat via deze link.

Asus ROG Event