Into The Grave 2016

Het afgelopen weekend stond Leeuwarden weer in het teken van Into The Grave. Het metalfestival, aan de voet van de scheve toren de Oldehove in Leeuwarden, werd dit jaar alweer voor de zesde keer georganiseerd en was ditmaal in tegenstelling tot de voorgaande jaren een tweedaags festival met een vijftiental grote bands uit de stevigere regionen van de melomane wereld.

Into the Grave 2016

Net als bij de voorgaande edities van Into The Grave was dekatophetspek ook dit jaar weer namens FOK! aanwezig op het festival. We kregen namelijk dit jaar, dankzij de mannen van Century Media en Petting Zoo en absoluut niet te vergeten Into The Grave PR-engel Laetitia, de kans om een interview te mogen doen met vier van de bands op het metalfeest. Hierdoor misten we wel het grootste deel van het festival, maar ach je moet er wat voor over hebben om met je muzikale helden te mogen spreken.

De Oldehove

Wil je dus wel weten wat de connectie is tussen de oogstrelende zangeres van Amaranthe en Justin Bieber, waarom de mannen van Airbourne een cd moesten signeren voor een Britse politieagent, hoe Vektor bij Eareache Records kwam en wat de toekomstplannen van Voivod zijn (en het antwoord op de vraag aan Voivod van FOK!ker Dagoduck !!1! :-) )? Klik dan snel door naar de volgende pagina's van deze special om exclusieve interviews te bekijken met deze bazenbands.

Into the Grave logo