Win 5x Annabelle Comes Home op blu-ray

Naast het Marvel Cinematic Universe zijn er niet zo veel succesvolle filmuniversa; het blijkt voor veel studio's toch lastig om zoiets goed op te bouwen. Maar toch is er uit de horrorfilm The Conjuring een leuk wereldje ontstaan: het Conjuring Universe. De nu zesdelige filmserie weet prima films af te leveren, waaronder een paar over de creepy houten pop Annabelle.

Annabelle Comes Home: Annabelle

De nieuwste film uit deze reeks, Annabelle Comes Home, laat een nieuw hoofdstuk zien uit de geschiedenis van de demonische pop in het huis van de Warrens. Deze film is nu bovendien te huur, te koop en wat dies meer zij om lekker thuis op de bank bij te griezelen. De film is verkrijgbaar op dvd en blu-ray en kun je als enkele film kopen, als trio van alle Annabelle-films of in een box met de gehele zesdelige Conjuring-filmserie.

Demonologen Ed en Lorraine Warren (Patrick Wilson en Vera Farminga uit The Conjuring films) hebben in hun kelder een duistere verzameling aangelegd, waaronder de helse pop Annabelle, die bezeten is door het kwaad. Terwijl Judy, de tienjarige dochter van de Warrens, rustig ligt te slapen, ontwaakt Annabelle de boze geesten in haar kamer. Er volgt een gruwelijke nacht…

Annabelle Comes Home packshot

Wil je dit graag zien? Ren dan naar de winkel! Of nee, wacht, doe mee aan de prijsvraag, want FOK! mag vijf blu-rays van de film weggeven en wie weet komt Annabelle wel naar jouw home. 

Update

De actie is voorbij. De brievenbussen van Ash, henk321, kaykay5, Just22 en Fritz38 worden binnenkort gevuld met een blu-ray van Annabelle Comes Home. Gefeliciteerd!