Win een PS4-key voor Divinity: Original Sin II + Vinyl OST (winnaars bekend)

CRPG-fans, opgelet! Wij hebben een key weg te geven voor de volledige PlayStation 4-versie van Divinity: Original Sin II Definitive Edition. Daarnaast hebben we een vinyl in de aanbieding met de voortreffelijke soundtrack uit de game. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze prijzen is je creativiteit even de vrije loop laten in Paint. 

De opdracht is als volgt: teken met je beste kunnen twee fantasiefiguren uit het universum van Divinity die elkaar te lijf gaan met hedendaagse huishoudelijke apparaten. Je kunt kiezen uit onder andere Elf, Orc, Imp, Lizard, Undead en Dwarf. Als je zelf andere rassen of achtergronden weet is dat ook prima, zolang het maar gerelateerd is aan Divinity en voldoet aan de opdracht. Beoordeling vindt niet alleen plaats op grafische details maar ook op creativiteit!

Je creatie mag je gewoon hieronder in de reacties plaatsen. Sluiting van de wedstrijd is over vier dagen, op 17 oktober om 15.00 uur. Let op dat je bereikbaar bent via PM én DM voor uitwisseling van gegevens en het ontvangen van de key. Game on!

Update 16.00:

De winnaars zijn bekend. De PS4-game gaat naar Jimbo en Fipotje wint de vinyl soundtrack. Veel plezier!