We zoeken jouw stem voor de FOK!film Top 100

De bladeren vallen langzaam van de bomen af, de temperatuur keldert omlaag en de gemiddelde FOK!ker is op zoek naar houvast om de donkere dagen door te komen. Dit is dus het ultieme moment om de jaarlijkse zoektocht naar de beste film ooit volgens FOK! te starten!

The Godfather: Marlon Brando

Vorig jaar was het The Godfather die voor Apocalpyse Now en Pulp Fiction aan het langste eind trok en daarmee in de 16e editie van de FOK! Film Top 100 verkozen werd tot beste film. Gaat het misdaadepos dat dit jaar weer lukken, gaat Pulp Fiction er voor de 11e (!) keer met de winst vandoor of komt er een winnaar die we nog niet eerder hebben gezien?

Net als altijd is die keuze aan jullie. Om tot de winnaar te komen, mag je je lijst met favoriete film posten in het daarvoor bestemde topic op het forum. Of dat nu een top 100, top 50 of top 10 is: het mag allemaal. Maximaal 100 films krijgen punten, maar een lijstje met 10 films wordt net zo gewaardeerd als een lijst met 500 films.

Jouw favoriete film mag je posten op het forum. Daar vind je ook wat meer tekst en uitleg over de spelregels en de puntentelling. Voor inspiratie is het misschien handig het topic, of de oudere topics, door te bladeren – alles om er zeker van te zijn dat je lijst helemaal compleet is!

Je kunt je lijst inleveren tot en met zaterdag 29 oktober 23.59u. Hoogstwaarschijnlijk volgt de uitslag de volgende dag. Hopelijk tot snel op het forum, want hierbij geldt: hoe meer zielen, hoe meer vreugd!