Win een stoere mannenavond bij Kinepolis!

Was het afgelopen maand nog de beurt aan The Dude in The Big Lebowski, in juli is het tijd voor The Rock in Skycraper

Nu is hij nog te zien in Rampage : Big Meets Bigger en vanaf 12 juli schittert Dwayne ‘The Rock’ Johnson weer op het witte doek. Dan speelt hij Will Ford; een voormalige leider van een FBI gijzelaars-reddingsteam en tevens oorlogsveteraan, die nu wolkenkrabbers beveiligt. Wanneer hij tijdens een opdracht in China wordt beschuldigd van brandstichting in de hoogste en veiligste wolkenkrabber ter wereld, moet Will de daders vinden en tegelijkertijd zijn familie redden die zich in de brandende wolkenkrabber bevindt.
 
Kinepolis mannenavond Skycraper
 
Bier, Burgers & Blockbuster
Verzamel je vrienden voor de Kinepolis Bier, Burgers & Blockbuster-avond en geniet van de voorpremière van deze 3D actiethriller, verse hamburgers en ijskoud bier voor slechts €1,- per stuk! Wist je trouwens dat de hamburgers bij Kinepolis Groningen, Jaarbeurs Utrecht en Dordrecht vers worden gebakken? En dat je in Enschede hamburgers en bier krijgt voor slechts €1,50 per stuk? Kortom, een avond om niet te missen!
 
Praktische info:
  • Kinepolis BBB Skyscraper 3D
  • 11 juli 2018
  • Start event: 19:30 uur
  • Start film: 20:00 uur
  • Tickets: €13
  • Te zien in: Almere, Breda, Dordrecht, Den bosch, Den Helder, Emmen, Enschede, Groningen, Oss, Utrecht (Jaarbeurs), Schagen, Zoetermeer

Vrijkaarten:


In samenwerking met Kinepolis mogen wij drie keer twee vrijkaarten weggeven. Alles wat je daarvoor moet doen is antwoord geven op de vraag: In welke andere blockbuster speelde The Rock eerder dit jaar nog? Geef daarbij ook nog even de vestiging van Kinepolis van je voorkeur aan en wie weet ben jij erbij! Je kan meedoen tot en met 3 juli. De winnaars krijgen persoonlijk bericht!

Doe gauw mee met onze prijsvraag!