Win twee kaarten voor de Far Cry 5-show

In Far Cry 5 speel je een nieuwe junior-sheriff van het fictieve Hope County in Montana. De fanatieke cultus, Project at Eden’s Gate, gaat er nogal gewelddadig tegenaan om het gebied compleet in hun macht te krijgen. Belegerd en afgesloten van de rest van de wereld, vorm je samen met de inwoners van Hope County het Verzet om Hope County te ontzetten van Joseph Seed en zijn volgelingen.

Far Cry 5 komt er bijna aan, het is nog een maandje winterslapen tot 27 maart. Wil je toch al wat eerder meer van het spel zien, dan heeft Ubisoft wat georganiseerd voor de fans. Op donderdagavond 8 maart (inloop 18.30, show van 19.00 tot 21.00 uur) gaat de uitgever live gloednieuwe gameplay van Far Cry 5 tonen in de grote Dolby Cinema-zaal van Vue Hilversum. Daaromheen bouwen ze een toffe show en uiteraard maken fans ter plekke kans op allerlei prijzen.

Ubisoft heeft voor ons kaarten voor deze show apart gelegd. We mogen vijf winnaars blij maken met ieder twee kaarten. De enige twee dingen die je moet doen om kans te maken is: kunnen op de avond van de show, en antwoord geven op de volgende vraag: hoe heet de hond die je een pootje helpt in Far Cry 5? Laat je antwoord voor 27 februari op de prijsvraagpagina achter. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Far Cry 5 - Vue Event Hilversum (Foto: Ubisoft)