FOK! kiest beste Songfestival-liedje ooit, de laatste 32

Voorzichtig beginnen de kriebels al te komen bij de fans en liefhebbers van het Eurovisie Songfestival. Om de voorpret in aanloop naar het muziekfestijn nog wat meer te vergroten wordt nu op het ESF-forum de verkiezing voor het beste Songfestival-liedje aller tijden georganiseerd. En wie beter dan wij FOK!kers om te bepalen welk liedje dat is.

De tweede stemronde is inmiddels achter de rug en daarin sneuvelden onder andere Songfestival-klassieker Ein bisschen Frieden en Amar pelos dois, winnaar van het liedjesfestijn in 2017.

In de derde stemronde staan nu laatste 32 liedjes die nog in de race zijn voor de titel van het beste Eurovisienummer aller tijden. De nummers zijn opgedeeld in 16 duels waarop hier gestemd kan worden tot en met zaterdag 20 januari.

Mocht de titel van het nummer je niet bekend voorkomen dan adviseren we je even in de openingspost te kijken want daar staan de clips van alle nummers, vaak blijkt het liedje bekender dan je dacht. Kortom, ga snel stemmen en genieten van de vele mooie liederen.

Als opwarmertje alvast een paar nummers uit deze ronde: