Win kaartjes voor de Hearthstone Championship Tour-finale

De finales van de Hearthstone Championship Tour vinden van 18 tot en met 21 januari plaats in de Beurs van Berlage in Amsterdam. In totaal zijn er zestien deelnemers, waarvan twaalf uit de HCT Winter Championship, HCT Spring Championship en HCT Summer Championship. Daarnaast zijn er vier wildcard spelers. Het toernooi begint met een groepsfase alvorens verder te gaan in een play-off-bracket. De totale prijzenpot bedraagt 1 miljoen dollar.

Er zijn nog speciale gasten aanwezig. Nederlander Thijs Molendijk, beter bekend onder zijn game-alias ThijsNL, is tweevoudig Europees kampioen Hearthstone. Daarnaast was hij voorheen de #1-ranked speler van de wereld. Je kunt dus wel zeggen dat hij een autoriteit op het gebied van Hearthstone is. Thijs heeft er in de afgelopen maanden voor gekozen zich te focussen op zijn Twitch-kanaal, en zal daarom zelf niet deelnemen aan het toernooi. Hij zal wel aanwezig zijn tijdens het toernooi. Uiteraard zijn er namens Blizzard zijn enkele grote namen aanwezig. Che Chou is Esports Franchise Lead voor Hearthstone Esports. Daarnaast is onder andere developer en cultheld Ben Brode ook van de partij.

FOK! mag 2 setjes van twee kaarten weggeven: de ene set is voor donderdag 18 januari, de andere set is voor vrijdag 19 januari. Beide dagen is de Beurs van Berlage geopend van 8:30 tot 20:00 voor de kaartspelers en het publiek. Omdat de deadline voor het aanleveren van de winnaars al 10 januari in de ochtend is, is de prijsvraag dit keer maar van korte duur. Het enige wat je moet doen is voor woensdagochtend 9:00 een mailtje sturen naar [email protected] met daarin het antwoord op de volgende vraag: welk bedrag in dollars neemt de winnaar eigenlijk mee naar huis? Wat we daarnaast nodig hebben: welke van de twee datums kun je, je volledige naam en die van de introducee, het emailadres waarop je te bereiken bent en eventueel jouw en/of je introducees battle-tag van B.net omdat je na je bezoek de Hearthstone-kaart 'Thrill of Victory' ontvangt. Winnaars krijgen persoonlijk bericht.

Hearthstone

En mag je Ben Brode niet kennen, dan hoor je hem vooral hier: