Win een headset en andere Steep-goodies

Om te vieren dat de open bèta van Steep Road to the Olympics vandaag online gaat, mogen we samen met Ubisoft en Trust wat leuke goodies weg geven: een stickervel, een poster en een Trust Gaming GXT 322C Carus Headset. Om kans te maken moet je antwoord geven op de volgende vraag: hoeveel sportactiviteiten zijn er in de originele Steep-game? Je kunt je antwoord hier insturen. Je hebt tot en met 30 november de tijd.

De open bèta van Steep Road to the Olympics gaat morgen van start en is tot en met 4 december gratis beschikbaar voor spelers op PlayStation 4, Xbox One en pc. De open bèta bevat vijf uitdagingen uit de complete game: afdaling en big air in Zuid-Korea en twee snowboarduitdagingen en één wingsuit-uitdaging in Japan. Bovendien krijgen spelers de kans om een deel van de unieke map van Japan te ontdekken. De speler die aan het einde van de open bèta het beste gescoord heeft in de afdalinguitdaging, krijgt de kans om een ticket naar de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 in Zuid-Korea te winnen. Meer details hierover volgen binnenkort.

De open bèta van Steep Road to the Olympics kan vanaf 28 november om 00:00 uur alvast gedownload worden op PlayStation 4, Xbox One en pc (via Uplay). Op 28 november gaan de servers om 18:00 uur live, waarna iedereen met de open bèta aan de slag kan.

Het uitbreidingspakket Steep Road to the Olympics is voor Steep-spelers vanaf 5 december los verkrijgbaar voor €30,-. Ook is de Steep Winter Games Edition, inclusief de game en het uitbreidingspakket, vanaf 5 december verkrijgbaar. Voor de echte fanaten, is de Steep Winter Games Gold Edition met de game, het uitbreidingspakket en de Steep Season Pass, waarmee spelers toegang krijgen tot de uitbreidingen die momenteel al beschikbaar zijn, plus verschillende sporten, uitdagingen en kleding, tevens vanaf 5 december verkrijgbaar.

Steep Road to the Olympics is de officiële videogame van de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018. Het spel breidt de open wereld actiesportgame Steep uit, die gelanceerd werd in december 2016. In de verhaalmodus van de game kruipen spelers in de huid van een jonge atleet die traint om als allereerste Olympisch goud te winnen in drie verschillende freestyle disciplines, namelijk big air, halfpipe en slopestyle. De wedstrijden vinden plaats in de unieke Zuid-Koreaanse bergen, waar de Olympische Winterspelen PyeongChang 2018 zich komende februari afspelen. Daarnaast krijgen spelers toegang tot de Japanse bergen, waar ze van de unieke sneeuw en wonderschone omgevingen genieten.

Steep - prijsvraag (Foto: Ubisoft)