Win een Oukitel U22 Smartphone

De Oukitel U22 is de nieuwste budget smartphone van het merk Oukitel. Een toestel dat voor €65 (€59 met coupon: U223G ) te vinden is in de digitale schappen. Het toestel heeft een 4 core processor, 2GB RAM en 16GB opslag. Daarnaast heeft het toestel een bijzondere camera setup: 

Oukitel U22 special

Na de Oukitel C5 pro is dit het tweede Android 7 toestel van Oukitel dat ze onder de 70 euro verkopen. Waar de C5 pro het moet doen met een vrij ouderwets aanziend/voelend uiterlijk heeft de U22 iets meer flair. Daarnaast heeft de U22 een vingerafdrukscanner; iets dat niet op iedere smartphone in deze prijsklasse standaard is. 

De bijzondere camera maakt dat Oukitel (voor nu) een uniek toestel op de markt brengt. De complete specificaties:

Oukitel U22 specs

Winactie

U22 doosje

De Oukitel U22 is al goedkoop, maar wat is er nu leuker dan helemaal niets uitgeven aan een smartphone? Om te vieren dat de U22 in de verkoop is gegaan mogen wij er eentje weggeven! Het toestel is al in Nederland, dus na het winnen heb je hem binnen enkele dagen al in huis, zonder douanekosten. 

Meedoen? Dat kan hier.

Meer informatie:
Wil je meer informatie over Oukitel of de Oukitel U22 dan kan je terecht op de website van Oukitel: http://www.oukitel.com/products/u/u22-70.html