Win een UMIDIGI C Note tijdens de presale!

UMIDIGI staat op het punt om een nieuw budget toestel uit te brengen. De UMIDIGI C note; dit toestel dat erg lijkt op de UMI Z die we eerder al weg hebben mogen geven. 

De UMIDIGI C Note onderscheidt zich door een grote hoeveelheid kleuren! Zo is het toestel niet alleen in saai grijs, of goud te krijgen, maar ook in de vrolijke kleuren: blauw, rood en groen. Dat samen met het goede design heeft er voor gezorgd dat UMI is genomineerd voor een red dot design award. 

Cnote red dot design

UMI heeft voor de C note het principe van ''vorm volgt functie'' van Bauhaus gevolgd. Het geheel zit in een premium aanvoelende metalen behuizing gemaakt van voor de luchtvaart ontwikkeld metaal dat 48 uur gepolijst is. Het vakmanschap gebruikt voor het assembleren zorgt voor een goede en solide aanvoelende unibody behuizing. De metalen behuizing met gestroomlijnde lijnen maakt dat het toestel ook nog eens goed in je hand valt.

Cnote presale 4

Specificaties

De UMIDIGI C Note komt met 3GB RAM, 32GB opslaggeheugen dat met een SDkaartje uitbreidbaar is met 256GB. Het scherm is een 5.5-inch Full HD scherm van Sharp. De 3800mAh grote accu moet in samenwerking met de 1.5GHz quad-core processor (MT6737T) zorgen voor een efficent gebruik van de accu. 

De UMIDIGI C Note komt met Android 7.0 out of the box! Deze bijna stock Android versie moet zorgen voor een optimaal gebruiksgemak. 

Presale

Cnote presale

De voorverkoop van de UMIDIGI C Note is nu begonnen! Mocht je interesse hebben in dit budgettoestel met grote accu, 3GB RAM en dual-sim mogelijkheden dan kan je nu je slag slaan voor $130 in een van de officele stores. Deze zijn te vinden op de site van UMIDIGI. 

Mocht je deze snelle beslissing nemen dan kan je ook nog eens rekenen op twee gratis extra's! In de verpakking van de toestellen die gekocht zijn in de voorverkoop vind je naast het toestel ook een screenprotector en case ter waarde van $25

De presale van de UMIDIGI C Note kan je hier vinden. 

Cnote presale 3

Winnen

Mocht je nog even kunnen wachten met de aanschaf van een nieuw toestel, maar wil je de UMIDIGI toch testen? Dan kan je ook terrecht op het forum. Hier geven we namelijk in de winactie een UMIDIGI C Note weg. 

Het topic kan je hier vinden: Win een UMIDIGI C Note | DualSim smartphone met 3800mAh batterij