Speciale FOK!screening van Guardians of the Galaxy Vol. 2

In 2014 kon je samen met FOK! de eerste zijn die mocht genieten van de toen nog onbekende Guardians of the Galaxy, en we weten allemaal hoe populair die film uiteindelijk is geworden. Vanaf eind deze maand is het vervolg in de bioscoop te zien, en dus nodigt FOK! je uit om die weer met ons te komen zien. Want wie wil er nu niet zien hoe Baby Groot zijn eerste stapjes zet?

Zet je schrap, want het meest buitengewone team van het universum is terug! In Marvel’s Guardians of the Galaxy Vol. 2 gaat het team opnieuw op pad en doorkruisen zij de verste uithoeken van het heelal. Uiteraard doen ze dit geheel in eigen stijl, op de knallende en onmisbare muziek van Awesome Mixtape Vol. 2. Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (stem van Bradley Cooper) en Baby Groot (stem van Vin Diesel) proberen het mysterie te ontrafelen rondom Peter Quill’s vader. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en ondertussen moet het team er voor vechten om één te blijven.


Op 28 april ben je van harte welkom in de gloednieuwe Kinepolis Jaarbeurs in Utrecht. Om 18.30 starten we de film voor 400 FOK!kers. Zoals altijd kun je een kaart voor jezelf en een introduce(e) bestellen, en die later weer inleveren als je je realiseert dat het op een vrijdagavond in Utrecht is en je dan altijd helemaal lazarus in de goot in Maastricht hoort te liggen, of een etentje met je ouders in Zwolle hebt, een kroegentocht doet in Breda of gewoon in je stamkroeg in Rotterdam met je vrienden hebt afgesproken.

Dus, de details:

Datum: vrijdag 28 april 2017
Inloop: 18.00 uur
Aanvang film: 18.30 uur
Locatie: Kinepolis Jaarbeurs te Utrecht

IK WIL DAAR UITERAARD BIJ ZIJN!
Dat kan! Vanaf nu kun je op de speciale Guardians-landingspagina voor deze actie per persoon max. 2 kaarten bestellen. Zorg dat je er bij bent!

LET OP: Bestel alleen kaarten als je daadwerkelijk aanwezig kunt en wilt zijn op deze avond, dus mocht je niet in de gelegenheid zijn, geef dan je mede-FOK!kers de gelegenheid. Het bestelsysteem geeft je de mogelijkheid om eventueel bestelde kaarten weer terug te geven aan het systeem, wacht daar uiteraard niet mee tot het laatste moment!