Win Titanfall 2 voor Xbox One

Titanfall 2 is al sinds 28 oktober beschikbaar voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. Nu heeft Mountain Dew tot eind dit jaar een 'Fuel Your Titan'-actie waarbij je de kans krijgt om de game plus een Xbox One-console te winnen.

Na een mislukte aanval van de Militia op de IMC-planeet Typhon moet Militia-karabinier Jack Cooper samenwerken met een Titan uit de Vanguard-klasse, om een missie te voltooien waarop niemand ze had voorbereid. Tijdens de campagne moeten Jack en de robot samenwerken om een vijandelijke overmacht te overwinnen. Ondertussen realiseren ze zich dat ze samen onverslaanbaar zijn. Wat we van de game vonden kun je in onze review lezen.

In samenwerking met Mountain Dew mogen we een exemplaar van Titanfall 2 voor Xbox One vergeven. Daarbij krijg je dan ook 2 flesjes Mountain Dew Game Fuel. Wat moet je doen? Antwoord geven op de volgende vraag: hoe heet de Titan uit de verhaalmodus van Titanfall 2? Je antwoord kun je op deze pagina achterlaten. Je kunt meedoen tot en met dinsdag 27 december. De winnaar krijgt uiteraard bericht. Succes!

Titanfall 2-prijsvraag (Foto: Mountain Dew)