Speel mee met de speciale FOK! Movie Trivia Jaarafsluiting 2016!

FOK! Movie Trivia!

FOK! Movie Trivia is een topicreeks waarin een stel filmliefhebbers elkaar bestoken met filmvragen om elkaars parate filmkennis te testen. Deze reeks loopt sinds 2002 en is indertijd gestart door Gorro.

Deze maand vindt er ook een Jaarafsluiting plaats, waarmee je wederom kans maakt op hele toffe prijzen! De bedoeling van deze Jaarafsluiting is vergelijkbaar met de gewone FOK! Movie Trivia, maar dan nóg grootser.

***Let op, het is niet meer mogelijk om nieuwe vragen in te sturen. Vanaf vandaag kun je je dus helemaal inzetten om de antwoorden te vinden op alle makkelijke en moeilijke vragen die ingediend zijn. Doe mee in het topic en misschien win jij wel zo'n gave DVD-box.***

Leuk! Hoe doe ik mee en maak ik kans op prijzen?!
Punten kan je verdienen door mee te spelen in het lopende topic. 
Klik hier voor het bezoeken van het lopende topic. Verdere uitleg en regels staan in de openingspost!

Is er nog meer nieuws rondom FMT naast deze topicreeks?
> Ja! Je kunt ook meespelen met de normale FOK! Movie Trivia deze maand.
> Er is een slowchat topicreeks waar gezellig gepraat wordt over films, lopende vragen, relaties, het leven en alles wat we verder maar willen delen.
> Zo af en toe wordt er een meet georganiseerd. We gaan dan naar de bioscoop, houden een filmnacht, gaan lekker eten/ drinken of doen mee aan film/pubquiz.
> FTR awards. Aan het eind van het jaar worden speciale awards bedacht en uitgereikt via een stemming aan users om waardering naar elkaar uit te spreken.