FOK!v1.10.4 - Waar we jullie input verwerkten

Na update 1.10 vorige week hebben we niet stilgezeten. Niet alleen zijn er drie stille versies voorbijgeschoten, maar nu komt er weer een uitgebreidere update. Hierin hebben we geprobeerd zoveel mogelijk van jullie input te verwerken tot een beter geheel dan er al was.

Input is natuurlijk wederom welkom, want we werken nog steeds gestaag verder.

De wijzigingen in deze iteratie:

- Zoekbalk naar rechts opgeschoven en minder opzichtig gemaakt. Hierdoor komt meteen ruimte vrij voor de breadcrumbs aan de linkerzijde. die dus meteen omhoog is verplaatst. Hierdoor winnen we wat horizontale ruimte.

- De donkere menubalk onder de blauwe staat nu ook vast en loopt door over de hele breedte, dank voor de tip. Het forum, maar ook de berichtenbox, columns, reviews en specials zijn weer permanent bereikbaar.

- Weergave visuele blokken opgeschoond en rustiger gemaakt. Tevens maximaal 1 rij afbeeldingen en dus 130 pixels extra horizontale ruimte, dit op basis van jullie input. Hiermee hopen we een compromis te hebben gevonden waar zowel de users die wat visueels in de middenkolom willen in plaats van alleen tekst en de mensen die op de indexpagina geen gebruik maken van de update tracker links en graag zoveel mogelijk items in de middenkolom willen zien. Er staan 1, 2 of 3 blokken naast elkaar. 

- De lichtgekleurde trackerweergave is op basis van jullie input doorgetrokken en geeft de site nu in de oude – lichte variant - weer. Je kunt nu dus weer kiezen of je donker of licht wilt. De standaardkleur is op basis van input weer ingesteld op lichte weergave. Had je donker en heb je nu opeens weer licht dan kan het dus zijn dat je even opnieuw op het knopje moet drukken

- Bug verholpen waarbij na een edit de post een aantal keren bleef knipperen

- De social media knoppen op de mobiele site verdwijnen bij het tikken van reacties. Deze bleken in de weg te zitten bij het reageren.

- Adsense is terug. Doordat posities nu consistenter gevuld zullen worden is er een belangrijk ‘verpringmoment’ minder in 90% van de pageviews.

- Skyscraper scrollt niet meer mee. Dit nav opmerkingen van jullie in een van de topics

Verder zijn er nog een tig-tal kleine pixelneukwijzigingen geweest.

FOK!v1.10.4
FOK!v1.10.4