FOK!games zoekt versterking!

De leukste gamesite van Nederland zoekt versterking! Elke dag bezoeken duizenden gamers onze site en om al deze bezoekers van verse artikelen te voorzien hebben we jouw hulp nodig. We zoeken enthousiaste gamers die nieuws willen schrijven voor FOK!games en we zoeken creatievelingen die de artikelen en site willen voorzien van mooi Photoshop-werk. Elk crewlid heeft daarnaast de mogelijkheid om mee te werken aan alle specials en andere content die verschijnt.

Nieuwsposters
Het meest gelezen onderdeel van FOK!games is het nieuws. Dagelijks is er op elk moment van de dag ontzettend veel nieuws in de wereld van videogames. Als nieuwsposter zorg jij er voor dat iedereen dit nieuws op FOK!games kan lezen. Nieuwsposters kunnen na een maand proeftijd doorgroeien naar reviewer of columnist. Hierbij heb je soms de mogelijkheid om games al ver voor de release te spelen.

Photoshoppers
Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden en dat geldt ook op FOK!games. Als photoshopper zorg je voor de aankleding van artikelen. Tevens zijn er periodieke themaweken, waarbij de hele site een ander uiterlijk krijgt, en wisselen onze headers regelmatig. Hiervoor ben jij mede verantwoordelijk als photoshopper.

Heb je interesse in één van de twee functies, stuur dan een PM naar FOKgames-eindredactie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Vermeld in de PM de gewenste functie, waarom je die functie wil en hoeveel tijd je voor FOK!games hebt. Je kunt je aanmelden tot 23 oktober, 23:59u.

Samenvattend:

Gewenst profiel
- Minimaal zestien jaar oud
- Goede kennis van de Nederlandse taal
- Minimaal redelijke kennis van de Engelse taal
- Interesse in games en gamesnieuws
- Genoeg tijd om minimaal zeven berichten per week te posten

Wat bieden we
- Een plekje in de gezelligste crew van FOK!
- De mogelijkheid om je taalvaardigheid te ontwikkelen
- Toegang tot het crewforum en gezellige crewmeets
- De mogelijkheid om games soms al voor de release te spelen
- De mogelijkheid om jouw artikelen met een enorm publiek te delen