Stel jouw vraag aan... Paul Iacono!

MTV zendt op 17 juli het nieuwe seizoen van The Hard Times Of RJ Berger uit. Ter gelegenheid van de launch is Paul Iacono bereidt om enkele vragen van fans te beantwoorden door middel van een video.

RJ Berger

Wacht even, wiewatwaar?
De middelbare school. De meeste mensen hebben deze tijd wel meegemaakt, de ene beter dan de ander. RJ Berger (Paul Iacono) is ook een scholier, maar het zit hem allemaal tegen. mensen pesten hem, hij heeft geen omkijken van de meiden op zijn school en hij heeft geen greintje zelfvertrouwen. Toch is seizoen één een daverend succes in Amerika geweest en een tweede seizoen is ook al uitgezonden. Wat is er dan zo speciaal aan RJ? Waarom blijven mensen gefascineerd door hem? Seizoen twee van deze MTV-serie wordt binnenkort in Nederland uitgezonden.
MTV Amerika en MTV Nederland heeft FOK! uitgekozen tot exclusieve Nederlandse partner om Paul vragen voor te leggen. Deze kans is dus uniek.

Oké, en wat kan ik doen?
IN DIT TOPIC kan je je vraag of vragen stellen aan de hoofdrolspeler van de serie, Paul Iacono.
Wat vind jij nou een interessante vraag? Wat wil jij weten van het nieuwe (of eerste) seizoen? Heb je een persoonlijke vraag aan hem? Stel de vraag en wie weet beantwoordt Paul jouw brandende vraagstuk door middel van een video.

De deadline
De deadline is morgen (14 juli) om 17:00.

Voor meer informatie over de serie en over Paul kan je HIER even kijken of op de website van MTV Nederland.