[Actie] We gaan weer huisdieren wassen!

De shampoo-test van vorig jaar was een groot succes! En daarom hebben we dit jaar in samenwerking met Thepetstore.nl wederom een enorm leuke wasactie voor kat en hond! We gaan namelijk weer verzorgingsproducten voor huisdieren testen en jij kan met je hond, kat of ander harig huisdier meedoen!

Thepetstore.nl heeft een zeer uitgebreid assortiment aan verzorgingsproducten voor dieren van het merk Pet Silk. Naast natuurlijk shampoos en conditioners zijn er ook parfums, producten om de vacht te onderhouden en andere producten voor de verzorging van je huisdier. Ook voor dieren met een gevoelige huid of speciale wensen op het gebied van huid en vacht verzorging zijn er producten beschikbaar. En wij gaan daar een uitgebreide selectie van reviewen!

Bij de vorige grote 'was hier je huisdier actie' waren er meer dan tien 'gelukkige' katten en honden die heerlijk verwend zijn met een was- of poets beurt. De baasjes hebben allen een uitgebreide review gemaakt. Natuurlijk allemaal met foto's en sommigen hebben zelfs filmpjes van de wasbeurt verwerkt in hun review.

Zie hier bijvoorbeeld Ziggy. Ziggy was vorig jaar een van de gelukkige huisdieren die heerlijk ingesopt werd door haar bazin.

Klik hier om naar het topic in het Flora & Fauna subforum te gaan!