FOK!frontpage Vacatures

Enthousiasme! Dat is het belangrijkste woord van FOK! en haar crew. Door de enorme dosis enthousiasme van de bijna 250 crewleden die FOK! bezit, zijn we in staat om één van de belangrijkste websites van Nederland te zijn. Maar om nog groter te worden hebben we ook jouw hulp nodig. Wil jij samen met de crew leuk en actueel nieuws neerzetten op de Frontpage? Bekijk dan hieronder de vacatures.

Ochtendposters:
Om de ochtenden goed te kunnen voorzien van nieuws zijn we op zoek naar nieuwsposters die over het algemeen in de vroege ochtend actief zijn op FOK! Het gaat dan om de tijden van 06:00 tot ongeveer 09:00. Ben jij enthousiast, gemotiveerd, en kan je tegen feedback? Dan is dit je kans om deel uit te maken van de crew bij FOK!

Nachtposters:
De Frontpage leeft 24 uur per dag, dus is het ook belangrijk om in de nacht nieuws te kunnen plaatsen. Bijvoorbeeld nieuws uit het buitenland. Ook voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiastelingen die in de nachtelijke uren de tracker kunnen voorzien van de laatste nieuwtjes. Ben je een echt nachtmens, staat slapen niet in jouw woordenboek, of woon je aan de andere kant van de wereld en wil je jezelf inzetten voor de website waar jij altijd op kijkt? Word dan nu nieuwsposter!

Weekendposters:
Jawel, ook in de weekenden willen we dat de tracker bomvol leuke nieuwtjes staat. Omdat er in het weekend over het algemeen minder gebeurt in de wereld dan op een werkdag, willen we alle soorten nieuws. We zijn op zoek naar nieuwsposters die doordeweeks geen tijd hebben, maar zeeën van tijd in het weekend. Ben jij iemand die in het weekend lekker achter je PC/laptop zit en eigenlijk ook wel actief bezig wil zijn? Solliciteer dan naar de functie weekendposter op de Frontpage! Maak je weekend compleet door je eigen herschreven berichten te plaatsen.


Alle bovenstaande vacatures zijn op vrijwillige basis. We bieden je een plaats binnen de leukste crew van heel Nederland. Je bent samen met ons verantwoordelijk voor de nieuwsvoorziening op de Frontpage en je berichten worden gelezen door een miljoenenpubliek! Wil je meewerken aan een nog beter FOK!? Stuur dan nu je sollicitatiemail naar: frontpage@fok.nl

Vermeld in je sollicitatie duidelijk je username, voor welke vacature je solliciteert en vertel in het kort wat over jezelf.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!