Nieuwe functionaliteit FOK.nl ingevoerd

Het is misschien al opgevallen, maar sinds een paar minuten staat er linksboven, direct boven het nieuwsblok, een klein blokje met 'ek-live'. Feitelijk is dat een knopje waarmee je een live-scorebord in dat blokje kunt weergeven (of niet, als je 'm niet aanklikt, weer wegklikt of geen cookies accepteert). Tijdens EK-wedstrijden kun je zo tijdens het FOK!ken meteen zien of er een doelpunt gescoord is, zodat je snel naar de tv kunt rennen voor de herhaling. Kei-hendig dachten wij zo. Je kunt de werking testen door hier te klikken, of gewoon op de tekst 'ek-live' in het blokje.

Ook op de EK-site is een soortgelijke knop te vinden (rechtsboven) en op het forum bestaat ook de mogelijkheid het scoreblokje in of uit te schakelen.

Naast dit extraatje is er nog een wijziging doorgevoerd met betrekking tot de update trackers aan de linkerzijde. Je kon al per blokje instellen hoeveel items je wilde zien middels de plusjes en minnetjes boven elk blokje en enkele dagen geleden werd het blokje met forumtopics al aan dat rijtje toegevoegd. Vanaf nu is het ook mogelijk de blokjes aan of uit te zetten. Dit doe je middels het editknopje onderaan de tracker. De instelling wordt automatisch bewaard in je cookies, dus het is van belang dat je deze hebt ingeschakeld. Daarnaast moet je voor deze functie zijn ingelogd (en dus geregistreerd).

Met deze wijziging hebben we enkele jaren nadat de FOK!tracker standaard van Tweakers.net verdween diezelfde handeling uitgevoerd. De Tweakers.net tracker is vanaf nu standaard uitgeschakeld. Indien je bent ingelogd kun je deze tracker zelf met de nieuwe functionaliteit eenvoudig weer inschakelen.

De komende tijd zullen we de functionaliteit uiteraard blijven uitbreiden. De vorderingen daarvan kun je gewoon blijven volgen op de betalocatie.

We wensen je veel plezier het komende EK. Laat die leeuw maar brullen!!! (en vergeet niet je aan te melden voor de EK POOL. Misschien win jij wel die übergeile voetbaltafel of Perfect Draft! Meedoen kan nog tot 17:00 uur vandaag!)

Update 16.25 uur:
Inmiddels is de deadline voor de EK pool verlengd. Lees daar hier meer over!