FOK! Prijswinnaars week 18

Afgelopen week kon je op de Frontpage van FOK! weer kans maken op een aantal spectaculaire en leuke prijzen. Hier is het overzicht met de winnaars van afgelopen week.

Allereerst gaf FOK! 5x2 kaarten weg voor de voorstelling African Mama's! De winnaars krijgen z.s.m. bericht over de tijd, datum en de kaarten. Het goede antwoord was: "Bloemendaal" en de winnaars zijn geworden:

Batman2k
Yoni
Terjacq
knudeltje
Ryankn


Ook gaven we drie keer de DVD van Flightplan weg, en elke winnaar krijgt er ook nog een cap van de film bij. Om op deze prijs kans te maken had je het volgende antwoord moeten geven: "Berlijn". De winnaars zijn:

GoodspeeD
ArtyShock
flyguy


Tot slot gaven we maar liefst tien keer het nieuwe album van Ray J weg, Raydiation. Allereerst het goede antwoord: "Centerview" en nu de winnaars:

Johanneman
xman
redsu
wivd
rena
hilde79
pnoob
gommie
Predatorrr
Anna311


Alle winnaars namens de hele FOK!crew gefeliciteerd! De prijzen zullen binnen enkele weken naar jullie opgestuurd worden of er wordt contact met je opgenomen. Vergeet niet deze week weer op de FOK!frontpage te kijken voor meer prijsvragen. Voor eventuele vragen kun je ons natuurlijk ook e-mailen.
Bron: FOK! Prijsvragencrew