Opening FOK!F1manager 2005

Na een paar maanden rust, barst het Formule 1-geweld in het weekend van 5/6 maart eindelijk weer los. Net zoals de vele fans hebben ook wij hier naar uitgekeken, maar dat betekent natuurlijk niet dat we stil hebben gezeten. Met trots kunnen we nu dan ook de FOK!F1manager voor 2005 openen.

Dit jaar geen grootscheepse wijzigingen aan de site, zoals vorig jaar, maar wel wat kleine updates. Op een paar kleine puntjes is de puntentelling verbeterd en aan de grafische zaken is wat extra aandacht besteed. Daarnaast is alle informatie uiteraard ook weer up to date gebracht.

We nodigen dan ook iedereen van harte uit om (weer) deel te nemen aan de F1manager. Nodig je familie, kennissen en vrienden uit voor je eigen kleine competitie in je subleague of ga voor de algehele roem in het algemeen klassement. Daarnaast kan je ook dit jaar weer in de quiz je Formule 1-kennis testen.

Let wel op, want zaterdagochtend 5 maart om 00.01 uur sluit de database voor de eerste ronde, dus zorg dat je team dan klaar staat. Later inschrijven kan nog wel, maar dan mis je de punten van de eerste ronde. Tot 5 maart heb je nog de mogelijkheid om te wisselen zonder transferkosten.

In de loop van de komende weken zal nog bekend worden gemaakt, welke mooie prijzen op de F1manager te winnen zijn. Daarnaast zal over enkele weken ook de FOK!wielermanager weer open gaan.

De FOK!sport-crew wenst iedereen heel veel plezier op de FOK!F1manager toe.