Interview: FOK!user Paul

Paul heeft zijn zegje kunnen doen over het forum, voorpagina, FOK!sport, users en crew. Tijd om de twee laatstgenoemde onderwerpen zelf te laten spreken. Bekende mods en users hebben enkele vragen ontvangen over Paul met het verzoek eelrijk te zijn over Paul. Hier hebben sommigen gulzig gebruik van gemaakt.

Avatar Paul

Murp is de mod die de meeste notes bij Paul heeft gezet. Hoe denkt hij over Paul na 39 aantekeningen?

Wat is jouw mening over Paul?
Paultjuhhh is een heerlijke baggeraar met lekkere domme humor. Alleen heeft Paultjuhh geen rem in zijn gebagger en moet daardoor iets afgeremd worden. Zonder notes dus geen inkijk op zijn gebagger door de Forumadmins en geen 'afkoelban'.

Van alle notes die Paul heeft gehad, heb jij er de meeste gegeven (39 keer). Vind jij dat alle notes van jou terecht waren?
*Ik kijk even paultjuhhhs notes in* Ja, ik vind dat alle notes wel terrecht zijn omdat je zo een beetje inzicht krijgt wat voor baggeraar het is .

Stel, Paul wordt een mod. Hoe zou jij hier tegenaan kijken?
Als Paul mod wordt ( ) Zou ik dat natuurlijk niet erg vinden.. Wel vreemd. Het zal i.r.l best wel een leuke gozer zijn en hij heeft liefde voor het forum. Alleen laatste keer dat ie crew was duurde het nog geen week volgens mij

Wat is jouw mening over Paul?
Ik wens Paultjuhh een goed nieuwjaar met veel lol op het Forum. Dat 'ie maar zich als een grote jongen mag gedragen.

Avatar Paul

Yvonne is voor velen nog steeds de mama van FOK!. Als geen ander heeft zij als admin Paul meegemaakt in onder andere Feedback en andere forumonderdelen. In 2009 heeft ze een enorm lange ban gegeven naar aanleiding van alle Giel-adoratietopics.

Wat is jouw mening over Paul?
Ik vind het echt jammer dat ie zich als een totale Josti gedraagt op het forum.
Hij kan namelijk een enkele keer best wel serieus uit de hoek komen.
Verder is het stom irritant dat hij van die nalopers heeft, een Paul op FOK! is meer dan genoeg.
Laten we het op een noodzakelijk kwaad houden, die Paul .

Met kerst heb je hem een gigantisch lange ban gegeven voor het posten van Giel-plaatjes. In jouw ogen nog steeds een terechte ban?
Ja, die ban vind ik nog steeds terecht, door alle topics heen kwam die achterlijke kop van Giel tegen, brrrr.

Stel, Paul wordt een mod. Hoe zou jij hier tegenaan kijken?
Gelukkig heb ik daar ook nog een zegje in . Maar nee, we hebben hem op sport ooit een kans gegeven, maar dat was na vier uur geloof ik al niks, dus laten we het alsjeblieft nooit meer doen.
Ik denk ook niet dat hij het in de vingers heeft, dat modereren.

Wat wens je Paul toe voor het nieuwe jaar?
Ik wens Paul een vrouw toe, een zooi kinderen, een auto en een golden retriever zodat hij geen tijd meer heeft voor FOK! .

Avatar Paul

 

Porsche1 is Paul zijn grootste FOK!vriend en -mattie. Natuurlijk kan in dit lijstje zijn naam ook niet ontbreken, want hij heeft nog enkele dingen te zeggen over zijn 'vader'.

Wat is jouw mening over Paul?
Ik vind het een erg koele user. Hij heeft mijn soort humor en post ook van die lekkere bagger net als ik. Dat vind ik tof. Ik ken Paul al sinds ik op het forum ging posten.

Paul noemt jou zijn 'mijn mattie, mijn bloedbroertje'. Hoe is deze band met Paul ontstaan?
Ik ben ooit op een of andere manier zijn 'leerling' geworden. Daardoor zijn we elkaars fan. Dat groeide steeds verder waardoor hij mij 'zoon' ging noemen en ik hem 'papa' of 'paps'. Sinds die dag dat ik zijn leerling ben zijn we dikke FOK!-vriendjes.
Paul, bij dezen: Jij bent een meesterlijke user, iemand die altijd in mijn hart zal blijven. Niet uit het oog en niet uit het hart. Paul, jij zoete user!

Stel, Paul wordt een mod. Hoe zou jij hier tegenaan kijken?
Erg leuk zal ik het vinden. Paul verdient het om mod te worden. Ik gun het hem van harte en ik sta aan zijn kant, als hij mijn hulp nodig heeft moet hij het zeggen! Paps, ga ervoor kerel! Maak mama trots!

Wat wens je Paul toe voor het nieuwe jaar?
Het eerste waar ik aan dacht was dat ik hem een vreselijke ziekte toe wou wensen. Maar uiteindelijk bedacht ik me en wil ik hem een fantastisch jaar toe wensen met veel eten. Zodat hij nog dikker kan worden! Ooit word ik net als mijn paps en maak ik hem in met mijn gewicht!

Ik zou graag via dit interview willen zeggen hoeveel ik van papa Paul houd. Hij betekent geweldig veel voor mij. PAPS, I LOVE YOU!

Avatar Paul

Last but not least: Jojoortje. Ze is de FOK!vriendin van Paul. Als iemand hem goed kent, dan is zij het wel. Hoe kijkt zij tegen Paul aan?

Wat is jouw mening over Paul?
Ik weet geen eens waar ik moet beginnen als iemand mijn mening over DE Paul vraagt, maar laat ik het eens proberen.
Op FOK! heeft hij vrienden en vijanden. Ik behoor tot één van zijn vrienden, al snap ik wel dat sommigen hem een enorm vervelende baggeraar vinden, maar stiekem valt dat nog wel mee hoor. Vooral als je bekijkt hoeveel baggeraars (lees: troep) er dit jaar zijn bijgekomen.
Paul is een volwassen vent, maar hij kan zich heerlijk uitleven op FOK! door zich af en toe als een kleuter te gedragen. Af en toe moet hij daar ook de consequenties van zien, dus af en toe krijgt hij dan ook een ban, maar meestal niet lang. Het is alsof je een kleuter in een hoekje moet zetten, omdat hij niet wil luisteren. Nou, zo gaat dat met Paul ook.
Paul is in het echt een lieverdje. Af en toe gaat hij een liedje voor me zingen op MSN d.m.v. een voiceclip. (Mijn ouders hebben daar een keer heel hard om moeten lachen, toen ik het per ongeluk afspeelde waar zij bij zaten.) Paul is ook wel te vertrouwen. Als ik hem een jojoortje.rar stuur, weet ik dat hij het niet door zou sturen als ik het hem vraag. Net zoals ik paul.rar niet zou doorsturen.

Door sommigen worden jullie gezien als hét stel van FOK! (terwijl jullie in real-life dat niet zijn). Hoe kijk je aan tegen deze opinie?

Ik moet daar altijd wel om lachen, vooral omdat sommigen denken dat wij echt een stel zijn. Men denkt dat ook, omdat Paul dat altijd loopt te verkondigen in ieder topic, of het nou in VBL, ONZ, of KLB is.


Paul zou niet meer weten hoe jullie elkaar hebben ontmoet (op FOK!). Weet jij nog wel precies wanneer je hem voor het eerst zag/las?

Dat zou niet lang zijn nadat ik mij heb geregistreerd. Paul is natuurlijk een opvallende verschijning op FOK! die je vaak tegen komt. Ik weet nog wel dat ik Paul in het begin van onze FOK!relatie op FOK!radio hoorde en niet veel later was ik ook in de uitzending via Skype en toen is ons contact alleen nog maar meer geworden. Nee, geen lichamelijk contact.

Stel, Paul wordt een mod. Hoe zou jij hier tegenaan kijken?
Ik denk als je alle moderators en admins zou vragen hoe ze hier over denken dat ze allemaal zeggen van: absoluut niet!!!!! Maar ik denk dat Paul jullie zouden verbazen. Hij zou dan zelf ook minder baggeren vermoed ik en hij kent alle ins en outs van FOK! Zolang hij maar geen mod van VBL wordt, want dan krijgen we allemaal topics over FC Utrecht. Ik zie hem wel in ONZ of KLB, maar ik denk dat die modjes dat niet zo leuk gaan vinden.

Wat wens je Paul toe voor het nieuwe jaar?
Een heel gezond en gelukkig 2011 met veel minder notes en bans. Ik wens hem ook een vriendin toe, dan kan hij zijn seksuele frustraties een beetje kwijt.