Eerste details Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout bekendgemaakt

Pheno

Koei Tecmo Europe en Gust Studios maken de eerste details van hun komende titel Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout bekend.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout start een nieuwe verhaallijn in de Atelier-serie van Gust Studios. We volgen de avonturen van de tiener Ryza, die samen met haar vrienden droomt van een ontsnapping uit het saaie dorpsleven. Wanneer ze op een dag een verboden eiland verkennen op zoek naar avontuur, ontmoeten ze een oude tovenaar die hun levens voor altijd zal veranderen. Na wat overtuiging leert de oude tovenaar Ryza de betoverende kunst van alchemie, wat haar op het avontuurlijke pad zet dat uiteindelijk leidt tot een queeste om haar dorp te redden van een mysterieuze, dodelijke duisternis die onder de bodem schuilt.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout introduceert een geëvolueerd synthesis program waar sppelers beter de effecten van synthesis op een visuele manier kunnen zien. Het systeem laat iedereen niet alleen de ervaring van recepten ontwikkelen ervaren, maar ook het creation systeem gebruiken om in het veld items te verzamelen met verschillende hulpmiddelen. Verschillende tools onthullen verschillende items op dezelfde locatie.

Atelier Ryza: Ever Darkness & the Secret Hideout komt op 1 november uit voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en pc via Steam.