FOK! Wat een weer: Geregeld zon, meest droog

qltel

Vandaag zijn er zonnige perioden en enkele wolkenvelden. Het blijft op de meeste plaatsen droog, maar met name in het noorden en oosten kan een enkele lichte bui voorkomen. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 18°C langs de noordkust tot 23°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is overwegend noordwestelijk en is zwak tot matig, aan de noord(west)kust af en toe vrij krachtig.

Komende nacht zijn er in de zuidelijke helft brede opklaringen. Lokaal kan daar een mistbank ontstaan. In het noorden drijven enkele wolkenvelden vanaf zee binnen, maar het blijft op de meeste plaatsen droog. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 7°C plaatselijk in het oosten tot een graad of 11 aan zee. De noord- tot noordwestenwind is zwak tot matig.

Woensdag overdag zijn er perioden met zon. Het blijft vrijwel overal droog, alleen in het noordoosten is er kans op een lichte bui. De middagtemperatuur ligt opnieuw tussen 18°C in het noordelijk kustgebied en lokaal 23°C in het zuidoosten. De noordelijke wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Interpretatie spotte een blauwe lucht met wolkjes
Interpretatie spotte een blauwe lucht met wolkjes

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.