Wessel zoekt zijn Koningsdag-romance: 'Heb geen flauw idee wie ze is'

Monique Verlind (DJMO)

Toen Wessel zaterdagmiddag op de Amsterdamse wateren dobberde met een groep vrienden, ontmoette hij een vrouw. In de tien seconden dat ze langs elkaar heen voeren, zoenden ze.

Nu is hij naar haar op zoek. "Ik had haar nog nooit eerder gezien. We hadden met zo'n twintig man een bootje gehuurd en waren op het water. Zij stond op een andere boot en toen maakten we oogcontact", vertelt Wessel. "Zij stak haar hand naar me uit, toen pakte ik die vast en trok ik haar naar me toe. En op dat moment zoenden we."

Na dat vurige maar kortstondige moment wil Wessel de mysterieuze vrouw graag nog een keer zien. "Maar het ging allemaal echt in een split second, ik kan me het allemaal niet meer echt herinneren." Hij weet dan ook niet meer hoe ze er precies uit zag. "Ik weet alleen nog dat ze er goed uit zag. Ze had mooie ogen en mooie haren. Ik heb echt geen flauw idee wie ze is.", "Ik zou het wel echt heel leuk vinden om haar nog eens te zien", zegt hij. "Dus als ze dit leest, zou ik willen zeggen: als jij het ook leuk vond, laten we dan een keer een drankje doen."

Ben of ken jij de bewuste vrouw? Stuur dan een berichtje aan AT5 op het WhatsApp nummer 0651190938!