FOK! Wat een weer: heel rustig weer

Stephan (Stephan5)

Gegroet!

Na al het gewaai van de laatste tijd, zijn we nu in veel rustiger vaarwater terecht gekomen. De komende paar dagen staat er maar heel weinig wind. Wat het weerbeeld betreft verschilt dat wel van plaats tot plaats. In de noordoostelijke helft is het meestal geheel bewolkt en valt er af en toe een beetje regen. Dat zagen we gisteren ook gebeuren. Elders in het land is de bewolking dunner en kon hier en daar even de zon doorbreken. Hier in Haarlem scheen de zon vanmiddag zelfs even volop, en was het heerlijk toeven buiten.

Vandaag hebben we een beetje een vergelijkbare dag als de afgelopen dag. Wolkenvelden overheersen, en zeker in in de oostelijke helft zou er een spatje regen kunnen vallen, maar veel zal dat niet zijn. Ook sluit ik een verrassend doorbrekende zon, net zoals gisteren, niet uit. Die kans lijkt mij opnieuw het grootst in de westelijke helft. De temperaturen lopen op tot ongeveer 13 graden en dat is best aangenaam. Wind is er dus niet tot nauwelijks.

Ook de komende dagen blijft het rustig en kalm weer.

Fijne dag!  

Klaprozen bij Cabanes (Foto: Kroezel)
Prachtige Klaprozen in de omgeving van Cabanes, Spanje. (Foto: Kroezel)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht.