Langdurige ruzie eindigt met gesneuveld raam

Monique Verlind (DJMO)

Bij een woning aan de Adriaan Blommestraat in Breda werd afgelopen nacht door meerdere personen een ruit ingegooid. Een van de bewoners zou een langdurend conflict hebben met een persoon die hij die avond zag. De politie heeft de zaak in onderzoek.

De bewoner kreeg maandagavond een horecazaak in de buurt ruzie met een bekende van hem. Toen dit conflict uit de hand dreigde te lopen, is hij naar huis gegaan. Toen de man iets na 00.10 uur thuis kwam, stonden er niet veel later meerdere personen voor de woning. Hierbij werd het raam in de woonkamer ingegooid met stenen. Een van de daders zou hebben gedreigd met een vuurwapen. Na een hoop kabaal reden zij vervolgens in een auto weg.

Meerdere agenten kwamen naar de locatie. In de omgeving werd er gezocht naar de betrokken auto. Tijdens deze zoektocht werden er twee personen aangehouden. Direct na de aanhouding bleek dat zij niets met het incident te maken hadden. Hierop zijn zij weer in vrijheid gesteld. De poliie onderzoekt de zaak en vraagt getuigen om contact op te nemen via 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.