FOK! Wat een weer: Hollands zomerweer

Stephan (Stephan5)

Hallo!  

Ook gisteren vielen er nog een aantal buien in ons land. Dat met name in het noordoosten en zuiden van ons land. Zo heftig als maandag waren ze zeker niet meer, maar je werd er wel nat van. Op veel andere plaatsen scheen de zon een deel van de dag, maar een gebied met bewolking schoof aan het eind van de middag ons land binnen. Het werd dus weer wat somberder. Het was niet echt heet met maxima tussen de 20 en 24 graden.

Vandaag is het op de meeste plaatsen droog. Misschien dat er in het noordoosten een kleine bui valt, maar de wolken die elders in het land ontstaan zijn continent. Deze hebben dus geen Tena Lady nodig. Om het netjes te houden, het blijft overwegend droog. Het wordt wel iets warmer met temperaturen tussen de 22 en 26 graden. De wind draait naar zuid-zuidwest en is matig.

Donderdag wordt het nog wat warmer. Tegen het einde van de dag naderen regen- en onweersbuien ons land alvorens koelere lucht ons land weer weet te bereiken. De dagen daarna zijn weer overwegend droog met aangename temperaturen rond de 23 graden en vrij veel ruimte voor de zon.

Tot ziens!  

Zonkracht (onbewolkt/bewolkt) 6/3 - goed insmeren dus! 

Nederland
 

Geestmerambacht (Foto: DJMO)
Prachtig natuurgebied: het Geestmerambacht. En dat samen met Hollandse luchten. (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!