Naar Mars in Far Cry 5

Pheno

De tweede downloadbare content voor Far Cry 5, Lost on Mars, is vanaf 17 juli beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

In Lost on Mars verplaatst de waanzin van Hope County naar de rode planeet, waar Nick Rye zijn maatje Hurk helpt om een buitenaardse alieninvasie tegen te houden. Lost on Mars bevat een nieuw arsenaal aan buitenaardse wapens, zoals de Blaster of Disaster, Hellfire en Morphinator, en introduceert een nieuw vervoersmiddel met Space Jets. Tevens hebben Lost on Mars-bezitters toegang tot nieuwe wapens in Hope County: de Obliteratorrrr, Taser Phazer Annihilazer, Nerve Reaper, Grape Popper en Hellfire.

Far Cry 5 is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Lost on Mars is los verkrijgbaar voor €9,99, als onderdeel van de Season Pass voor €29,99 en als onderdeel van de Gold Edition voor €89,99. Daarnaast hebben alle spelers nu toegang tot nieuwe Mars-thema's in Far Cry Arcade. Er komt nog de uitbreiding Dead Living Zombies, die verkrijgbaar is in augustus van dit jaar.