MLB: Fenomenale Reynolds slaat zich de geschiedenisboeken in

heywoodu

Honkballer Mark Reynolds heeft zaterdagavond de wedstrijd van zijn leven gespeeld. Met de Washington Nationals speelde hij thuis tegen de Miami Marlins en dat leverde een ruime overwinning op: 18-4.

Vooral Reynolds was werkelijk fenomenaal. In de tweede inning sloeg hij met een homerun zichzelf en Bryce Harper over de thuisplaat, in de zesde inning nam hij naast Harper ook Trea Turner met zich mee bij zijn tweede homerun van de avond.

Daar bleef het niet bij voor Reynolds: in de vierde inning sloeg hij Harper met een double binnen, in de vijfde inning hielp hij Anthony Rendon en weer Harper over de thuisplaat met een single. In de zevende inning maakte Reynolds zijn huzarenstuk compleet: met nog een single bracht hij Juan Soto en Brian Goodwin tot scoren.

Met zijn twee homeruns, goed voor vijf runs, en zijn overige honkslagen was Reynolds in totaal dus goed voor maar liefst tien binnengeslagen runs. Hij is pas de zestiende speler in bijna anderhalve eeuw die dat voor elkaar krijgt.

De New York Yankees klopten de Toronto Blue Jays met 5-8, waardoor pitcher Luis Severino met veertien zeges bovenaan de MLB-ranglijst staat. Xander Bogaerts zag zijn Boston Red Sox met 4-15 winnen van de Kansas City Royals, terwijl de Arizona Diamondbacks thuis tegen de San Diego Padres voor het eerst in de teamgeschiedenis de twintig runs haalden: 20-5.

Uitslagen MLB zaterdag
Minnesota Twins - Baltimore Orioles 5-4
Chicago Cubs - Cincinnati Reds 8-7
Pittsburgh Pirates - Philadelphia Phillies 2-3
San Francisco Giants - St.Louis Cardinals 2-3
Toronto Blue Jays - New York Yankees 5-8
Cleveland Indians - Oakland Athletics 3-6
Detroit Tigers - Texas Rangers 7-2
Houston Astros - Chicago White Sox 12-6
Milwaukee Brewers - Atlanta Braves 1-5
New York Mets - Tampa Bay Rays 0-3
Seattle Mariners - Colorado Rockies 1-5
Kansas City Royals - Boston Red Sox 4-15
Los Angeles Angels - Los Angeles Dodgers 1-3
Washington Nationals - Miami Marlins 18-4
Arizona Diamondbacks - San Diego Padres 20-5

Nationals - Marlins (Bron: YouTube)