MetaArcade flirt met Cthulhu

PoeHao

Het gamesplatform MetaArcade gaat de horror-kant op. Na de dungeon-crawler avonturen is het nu tijd voor Lovecraftian lore. Je kan MetaArcade installeren op je smartphone en vanaf vandaag de Cthulhu Chronicles kopen en installeren. Er is deze week 10% korting op de game.

Cthulhu Chronicles is gebaseerd op de tabletop RPG Call of Cthulhu. Je kiest dus niet een krijger, maar een onderzoeker aan het begin van je lijdensweg. Iedere detective heeft zijn of haar eigen sterke en zwakke punten. Vervolgens verzamel je hints, maak je belangrijke keuzes en kun je nieuwe verhaallijnen vrijspelen. Elk verhaal heeft meerdere eindes, maar de kans dat je doodgaat is natuurlijk groot.

Cthulhu Chronicles MetaArcade

Mocht je niet meteen Cthulhu Chronicleswillen aanschaffen, dan kun je ook een demo spelen. Iedere dag mag je een verhaal vijf keer proberen om jezelf te laten verrassen (of verassen). Onderstaande vijf scenario’s zijn meteen beschikbaar vanaf vandaag. Er komen er meer, maar zoals je gewend bent van MetaArcade mogen gamers ook hun eigen avonturen maken en delen met elkaar.

Cthulhu Chronicles MetaArcade