Lazio baalt van 'vies spel' rond De Vrij: "Hij verdient beter"

Redactie

Igli Tare, sportief directeur bij Lazio, is niet blij met de gang van zaken omtrent de overstap van Stefan de Vrij naar Internazionale.

Inter-directeur Piero Ausilio bevestigde dit weekend dat de komst van De Vrij aanstaande is. Een opvallende verklaring, aangezien Lazio en Inter volgende week tegenover elkaar staan op de slotdag van de Serie A. Beide teams strijden om het vierde en laatste ticket voor de groepsfase van de Champions League.

"Sommigen hebben geprobeerd het vies te spelen", reageerde Tare volgens Mediaset. "Dat nieuws brengen tien dagen voor het einde van het seizoen, een week voor de onderlinge confrontatie, is toch te vermijden? Het had ook aan het eind van het seizoen gekund, maar ook al weken geleden." De Vrij gaf in februari al aan dat hij zijn aflopende contract in Rome niet zou verlengen.

Tare zou de hele kwestie met De Vrij anders hebben opgelost. "Deze jongen heeft ons de laatste jaren zoveel gegeven en hij verdient het om met respect en applaus van de fans afscheid te nemen. Hij heeft over de afgelopen vier jaar veel voor ons betekend en hij verdient beter."