Man opgepakt na forse mishandeling zwangere vriendin

Fukke_Fappesma

In Breda in de wijk Heusdenhout is donderdagavond een 36-jarig derderangs misbaksel aangehouden na een melding van huiselijk geweld. Hij zou zijn zwangere vriendin fors mishandeld hebben. Het slachtoffer was in haar gezicht geslagen en er waren haren uit haar hoofd getrokken.

De zwangere vrouw deed aangifte. Ze vertelde dat ze ruzie kreeg met haar dronken vriend. Er ontstond een worsteling waarbij het sujet haar meerdere keren in het gezicht sloeg. Ze viel op de grond waarna hij haar aan de haren vanuit de gang in de richting van de woonkamer sleurde. Daar liet hij haar los waar zij kans zag te vluchten en bij een kennis de politie alarmeerde.

De agenten constateerden een opgezwollen wang, diverse striemen en een kale plek op haar achterhoofd. Het haar bleek met wortel en al uit haar hoofd getrokken. De dienders togen naar haar woonadres waar de beschadigde bril van de vrouw voor de deur lag. In de gang troffen zij enkele plukken haar aan. De 36-jarige verdorven vent werd aangehouden en is vastgezet. De vrouw heeft zich onder doktersbehandeling laten stellen.

Man opgepakt na forse mishandeling zwangere vriendin (Foto: Stockfoto politie.nl)
Man opgepakt na forse mishandeling zwangere vriendin (Foto: Stockfoto politie.nl)