Roxeanne Hazes met jong geschopt

Redactie

Roxeanne Hazes is zwanger. De 24-jarige zangeres en haar vriend Erik Zwennes verwachten later dit jaar hun eerste kindje, zo maakte ze zaterdag bekend op Instagram.

"Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We're expecting a little bean", schrijft Roxeanne. "En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje."

Roxeanne was vorig jaar ook al zwanger maar kreeg toen een miskraam, zo onthulde ze in december in een interview in Glamour. "Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase."

Vruchtbaar
Destijds had Roxeanne er alle vertrouwen in dat haar kinderwens in de toekomst toch vervuld zou worden. "Ik heb het gevoel: het komt wanneer het komt. We weten dat we het kunnen, we zijn allebei ontzettend vruchtbaar om het zo maar even te zeggen," zei de dochter van wijlen André Hazes destijds.

Roxeanne en Erik zijn sinds maart verloofd en hopen dit jaar te trouwen.

Roxeanne Hazes zwanger van eerste kind
Roxeanne Hazes zwanger van eerste kind (Foto: BuzzE)