'Beast Mode' helpt Raiders langs Dolphins in NFL

heywoodu

De Oakland Raiders hebben in de NFL een prima zege bij kunnen schrijven. Eerder klopten ze al ranglijstaanvoerder Kansas City Chiefs, dit keer moesten de Miami Dolphins eraan geloven.

Vooral running back Marshawn Beast Mode Lynch was van groot belang voor de Raiders. In veertien pogingen kwam hij tot 57 yards, wat niet bijzonder indrukwekkend is, maar in de tweede helft zorgde hij voor twee zeer belangrijke touchdowns. De tweede van zijn touchdowns zorgde voor een voorsprong van 16-27 en dat bleek genoeg om de zege binnen te slepen. De Dolphins konden alleen via Julius Thomas iets terug doen, maar het bleef bij 24-27.

De Raiders moeten nog wel een tandje bijzetten om in play-offpositie te komen. In de AFL gaan de New England Patriots en Pittsburgh Steelers aan de leiding met een record van 6-2, de Chiefs staan op 6-3. In de NFL zijn de Philadelphia Eagles bijna onklopbaar: ze wonnen acht van de negen wedstrijden. De Minnesota Vikings, New Orleans Saints en Los Angeles Rams staan allemaal op 6-2, de Carolina Panthers op 6-3.

Uitslagen NFL zondag
Miami Dolphins - Oakland Raiders 24-27
Carolina Panthers - Atlanta Falcons 20-17
Houston Texans - Indianapolis Colts 14-20
Jacksonville Jaguars - Cincinnati Bengals 23-7
New Orleans Saints - Tampa Bay Buccaneers 30-10
New York Giants - Los Angeles Rams 17-51
Philadelphia Eagles - Denver Broncos 51-23
Tennessee Titans - Baltimore Ravens 23-20
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals 10-20
Seattle Seahawks - Washington Redskins 14-17
Dallas Cowboys - Kansas City Chiefs 28-17