Raiola: "Donnarumma werd bedreigd"

Redactie

Gianluigi Donnarumma besloot vorige week zijn contract niet te verlengen bij AC Milan, maar er was een opvallende reden voor om dit niet te doen.

De doelman maakte zich niet populair in AC Milan. Donnarumma weigerde een nieuw contract bij de club uit Italië, waarna de supporters van de club zich tegen hem keerden. De goalie heeft de bijnaam Dollarumma gekregen en kreeg tijdens het duel met Jong Denemarken geld naar zich toe gegooid.

Volgens zijn zaakwaarnemer, Mino Raiola, koos Donnarumma niet voor het geld, maar werd hij gedwongen zijn contract bij Milan niet te verlengen. "De situatie werd dreigender en vijandiger. Er was geen uitweg meer. We moesten een beslissing nemen die we niet wilden nemen", vertelde Raiola tegenover diverse Italiaanse media.

"Het had niet met geld te maken, maar we werden bedreigd. Donnarumma en zijn familie werden bedreigd. Niet alleen met niet meer spelen, maar ook met de dood. Je kan een speler niet bij je houden door hem te bedreigen."

Volgens Raiola zou de club Donnarumma hebben bedreigd. Hierdoor besloot de keeper niet bij te tekenen. "Hij was klaar om een nieuw contract te tekenen. Het ging uiteindelijk niet om geld of clausule, maar ze dwongen ons de onderhandelingen af te breken vanwege de sfeer die ze creëerden. Milan heeft Donnarumma zelf verloren."