Clementine is terug in Walking Dead seizoen 3

Wouter (2dope)

In het nieuwe seizoen van Telltales The Walking Dead, met de wat ongelukkige titel The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier, heeft Clementine opnieuw de hoofdrol. Ditmaal word ze bijgestaan door een nieuwe protagonist, Javier. Het derde seizoen is vanaf 20 december beschikbaar.

Clementine is een personage dat in de gameserie behoorlijk wat heeft meegemaakt. Van een onschuldig en angstig meisje is ze via seizoen 1 en 2 van Telltales The Walking Dead inmiddels uitgegroeid tot een geharde tiener. In seizoen 3 gaat ze samen met Javier verder op zoek naar hun families.

Seizoen 3 van The Walking Dead ziet er mooier uit dan de voorgaande seizoenen dankzij Telltales nieuwe graphics engine die werd geïntroduceerd in de Batman-serie van de ontwikkelaar. The Walking Dead: The Telltale Series - A New Frontier komt uit voor PlayStation 3, PlayStation 4, Windows PC en Mac, Xbox 360, Xbox One, iOS en Android. Een retail-versie is beschikbaar vanaf 7 februari en bevat alle episodes van dit seizoen.