Meisje zet eigen vagijn op ING-bankpas

Djeez

Yvette Luhrs uit Amsterdam heeft een opmerkelijke bankpas. Op de pinpas van de ING Bank prijkt namelijk een grote foto van haar eigen punani.

Bij 's lands grootste bank kun je je eigen bankpas personaliseren. De webcamchick besloot dan ook om in eerste instantie de piemel van haar vriend op de pinpas te laten afdrukken. Maar deze afbeelding kwam niet door de keuringscommissie van de ING.

Hierop besloot ze een tweede foto aan te leveren, maar dan met haar eigen lichaam. En dit bleek dus wel te mogen. "Dit is mijn vulva, dit is mijn anus en de binnenste en buitenste schaamlippen", vertelt Yvette aan AT5.

"Ik heb mooiere plaatjes van mijn vulva, maar deze vond ik goed genoeg voor mijn bankpas." De kutfoto is bedoeld als protest tegen het dwarsbomen van haar naakte vriend op haar pasje. "Daar werd ik pissig van. De bank ging bepalen dat mijn partner aanstootgevend is. Ik heb echt duidelijk naar de regels gekeken en heb me daar aan gehouden. Maar vervolgens hebben ze niet gezegd waarom."

De bank laat weten dat naaktfoto's op hun bankpas niet zijn toegestaan, maar dit kiekje er 'helaas doorheen is gegelipt'. Yvette rekent dus haar bloemen af door haar eigen gleuf door de gleuf te halen. "Geen probleem, zolang hij maar droog is", aldus de bloemenman.