FOK! Wat een weer: zonnig, later kans op een bui

Monique Verlind (DJMO)

De dag begint vrij zonnig en droog overal, maar in de middag komt er vanuit het zuidwesten bewolking opzetten en neemt de kans op een bui(tje) toe. In de loop van de avond trekken er buien over het land vanuit het zuidwesten. Warm blijft het wel: zo'n 24 graden in het noorden van het land tot 27 graden in zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig en draait in de loop van de dag van het oosten richting het zuidwesten. 

Zon op 06:31
Zon onder 20:54
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Kasteeltje Hattum in Roermond (Foto: qltel)
Kasteeltje Hattum in Roermond (Foto: qltel) 

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1692 Executie door ophanging van vijf vrouwen en een geestelijke als gevolg van de heksenprocessen van Salem vond plaats.
1919  Afghanistan werd onafhankelijk van het Verenigd Koninkrijk.
1960 in Moskou werd Gary Powers, de piloot van het neergehaalde Amerikaanse U-2 vliegtuig, door de Sovjet-Unie veroordeeld tot 3 jaar gevangenisstraf + 7 jaar werkkamp voor spionage.
1960 De cancering van Spoetnik 5 met als opvarenden de honden Belka en Strelka vond plaats.
1964 De Syncom 3, de eerste geostationaire satelliet, werd gelanceerd.
1989 De Pan-Europese picknick werd gehouden. De vredesdemonstratie die wordt gezien als het begin van de opheffing van het IJzeren Gordijn.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.