Nieuwe jachtstijlen in Monster Hunter Generations

Pheno

In Monster Hunter Generations kunnen spelers de manier waarop ze spelen veranderen met Hunter Styles en unieke speciale vaardigheden toewijzen die Hunter Arts worden genoemd.

Met Hunter Styles kunnen spelers de gekozen jager toespitsen op hun favoriete manier van spelen door te kiezen uit vier verschillende stijlen. Spelers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de Aerial Style als ze graag monsters met luchtaanvallen bestoken, of de Hunter Arts-vaardigheden maximaliseren met de Striker Style. Elke Hunter Style brengt unieke bewegingen en aanvallen met zich mee die alleen beschikbaar zijn bij deze specifieke stijl. Hierdoor worden spelers aangemoedigd om experimenterend tot de perfecte manier te komen om te spelen met de 14 soorten wapens in de game.

Hunter Arts zijn special moves die van pas komen voor krachtige aanvallen, ontwijkende manoeuvres, of het snelle herstel van een hunter en zijn teamgenoten. Tijdens de gevechten met sterke monsters, kan het tijdig inzetten van een Hunter Art het verschil maken. Je kunt echter maar een beperkt aantal Hunter Arts toewijzen aan je personage, dus moeten spelers zorgvuldig afwegen welke het best bij hun speelstijl passen.

Monster Hunter Generations komt ergens deze zomer uit voor Nintendo 3DS.