Afrojack kiest voor nieuw talent

qltel

Afrojack verlegt zijn koers en gaat meer werken met jonge talenten in plaats van gevestigde namen. "Ik dacht: waarom zou ik mezelf verplichten om alleen maar met grote artiesten samen te werken? Omdat het er cool uitziet? Of werk ik liever met talenten waarmee ik voor langere tijd samen kan werken en die ook tijdens livesets kunnen optreden? Dat laatste is gewoon veel makkelijker met artiesten die nog niet wereldberoemd zijn", vertelt de dj in Metro.

"
Ik heb een track gemaakt met Sting. Een levende legende, maar de plaat had lang niet zoveel succes als de track (Ten Feet Tall) die ik maakte met de onbekende zanger/schrijver Wrabel. Dat nummer maakte ik met een onbekende artiest omdat hij gewoon veel talent had",
zegt Nick van de Wall.

Momenteel heeft de dj hoge verwachtingen van de debuutsingle van zanger Fais met wie hij de afgelopen twee jaar samenwerkte in de studio. "Ik vind dat Fais een vette stem heeft, dus ik wil dat mensen Fais kennen en dat ze zijn muziek horen."

Binnenkort duikt Afrojack de studio in met Lil Kleine. Afrojack: ''Ik ken Lil Kleine al een tijdje omdat hij goed bevriend is met een van mijn beste vrienden. Hij stuurde zijn album en ik ben het gaan luisteren. Die gast is echt monstergoed. Ik vind hem geniaal. Lil Kleine is een rapper van de toekomst. Als hij in het Engels gaat rappen heeft hij zelfs de potentie om internationaal succes te hebben."

Afrojack kiest voor nieuw talent
Afrojack kiest voor nieuw talent (Foto: BuzzE)