De opnames voor Baywatch zijn begonnen

Peter Breuls

Alsof er daadwerkelijk iemand op zit te wachten is gisteren de productie begonnen van Baywatch, de filmversie slash revival van de nineties-tienerserie. Bij deze versie is The Hoff niet betrokken; zijn rol wordt overgenomen door The Rock.

Dwayne Johnson, zoals de voormalig worstelaar heet, speelt de filmversie van Mitch Buchannon naast Zac Efron, die Matt Brody zal spelen. Om de start van de opnames te vieren, plaatste de acteur een foto van hem en Efron op Instagram:

De opnames vinden plaats in Deerfield Beach en Boca Raton, aan de kust van Florida. Dit is een verschil met de tv-serie, die zich afspeelde in Los Angeles, California en ook werd opgenomen langs de stranden van Venice en Santa Monica, totdat de serie door gestegen productiekosten uitweek naar Hawaii.

Naast Johnson en Efron zijn andere rollen in de film voor Kelly Rohrbach (die Pamela Anderson opvolgt als C.J. Parker), Alexandra Daddario als Summer (oorspronkelijk gespeeld door Nicole Eggert) en Hannibal Buress, naast een aantal nog onbevestigde rollen. Baywatch verschijnt in mei 2017 in de bioscoop.