Jochie (13) vingert mooie oppas (18)

Djeez

In het Britse Aylesbury moest vandaag ene Mary-Ellen Mooney voor de rechtbank verschijnen. De 18-jarige blondine heeft zich namelijk laten vingeren door een 13-jarig ventje. Saillant detail: de niet onknappe verschijning was ingehuurd om op de mattie van het kereltje te passen.

In januari moest Mooney uit Milton Keynes op het zoontje van vrienden passen, toen ineens de 13-jarige kameraad van de jongen langskwam. Eenmaal op de bank maakte zij seksueel getinte opmerkingen richting dit ventje. Vervolgens gingen zij lekker knuffelen.

Het lekkere mokkel wilde echter meer, en ze pakte zijn hand. Deze duwde zij resoluut naar haar soppende genotsgrot. Hierna begonnen zij intiem te zoenen.

Enkele dagen later zocht het blondje het mannetje op via Facebook. Zij bestookte hem met geile opmerkingen. De familie van het jochie kreeg echter lucht van de zaak. Hierop werd het amper adolescente mokkel door de familie belaagd.

Vandaag moest de babysitter voor het eerst voor de rechter verschijnen. Zij heeft twee gevallen van seksueel misbruik bekend. Volgende maand zal zij worden veroordeeld, een zware gevangenisstraf hangt boven haar hoofd.

Hieronder enkele foto's van het mokkel. 

 
 
 

Me and poppy found your twin 󾌴󾌴󾌴󾌴

Posted by Demi Blakely on maandag 20 juli 2015