'Vrouwen, roep God niet tijdens seks!'

Djeez

Hoe groot je paarsgepunte lans ook mag zijn, je neukertje mag absoluut niet 'Oh mijn God!' zeggen indien je je vleesknuppel bij haar naar binnen duwt. Sterker nog, het aanroepen van de beste man daarboven zou moeten worden bestraft met en gevangenisstraf. Als het aan predikant John Hagee ligt tenminste.

Hagee is het een doorn in het oog dat de naam van zijn geliefde god telkens wordt aangeroepen als een vrouwtje weer eens snoeihard wordt genomen. En daarom wil de oprichter en hoofdpredikant van de Cornerstone Church in het Texaanse San Antonio dat hieraan paal en perk wordt gesteld.

"In deze wereld waar we overspoeld worden door misdaad en dood, is er nog weinig aandacht voor godslastering", aldus de geestelijke. "En dat is precies het probleem. Het ijdel gebruik van de naam van de Schepper is de grootste zonde. Zeker wanneer dat gebeurt tijdens het neuken".

Om de vrouwen de mond te snoeren, wil hij zware celstraffen invoeren om te voorkomen dat ze ooit nog 'God, wat lekkerrrrrr Djeez!' roepen tijdens het uitwonen. Hoe de beste man de dames wil betrappen, laat hij helaas niet los. Ook wil hij niet kwijt waarom mannen de dans ontspringen.