Tienermeisje uitgewoond door fontein

Djeez

Shelby Clarke uit Manchester heeft een pijnlijke les geleerd. Het inmiddels 19-jarige meisje besloot namelijk vijf jaar geleden om een enorme fontein tussen haar benen te laten spuiten. Er stond echter zoveel druk op de attractie, dat ze volledig werd uitgewoond en ze nu nog altijd geen seks kan hebben.

Het Engelse meisje ging op haar veertiende, in oktober 2009, met haar familie naar The Pleasure Beach in Blackpool. Omdat het Halloween was, besloot het gezin een hotelletje te boeken bij het attractiepark. Toen ze net waren gearriveerd, ging Shelby met haar destijds 16-jarige zus naar het pretpark en deden zij de belofte voor het avondeten terug te zijn.

Eenmaal binnen ontdekten de meisjes een nieuwe attractie: The Spectacular Dancing Water Fountain. Deze bestaat uit een groot aantal fonteinen die het water hoog de lucht in spuiten. Omdat tienermeisjes gek zijn op alles wat maar spuit, besloten zij het voorbeeld van andere kinderen te volgen en tussen de stralen door te lopen.

"Terwijl wij aan het spelen waren, spoot een enorm krachtige straal tussen mijn benen", aldus Shelby. "Ik viel omver en voelde dat ik naar de wc moest. Toen ontdekte ik overal bloed." Hierna strompelde ze met haar zus terug naar het hotel en belde moeders de ambulance.

Eenmaal in het ziekenhuis bleek de fontein een waar slachtveld te hebben aangericht. Ze was van haar kont tot haar vagina volledig opengescheurd. Volgens artsen leek het zelfs alsof ze gruwelijk was verkracht.

Hoewel haar zus Sarah maar bleef volhouden dat Shelby door een fontein uiteen was gereten, weigerden de artsen dit te geloven. Onmogelijk, vonden de artsen. Een waterstraal zou nooit zoiets kunnen aanrichten, zo reageerde de dokter.

Tijdens een twee uur durende operatie werd het tienermeisje weer opgelapt. Maar liefst 250 hechtingen waren hiervoor nodig. Pas na drie dagen mocht ze weer naar huis.

Shelby heeft inmiddels dikke verkering met Danny, maar seks is onmogelijk. Het doet allemaal nog te veel pijn. Hoewel haar vriendje haar zoveel mogelijk ondersteunt, is de jonge vrouw doodsbang dat hij haar zal verlaten.

Het voornoemde pretpark is in de tussentijd door het gezin Clarke aangeklaagd. En met succes. The Pleasure Beach heeft na een lange rechtszaak een flinke schadevergoeding naar Shelby's bankrekening overgemaakt.